Ontdek de wereld van Jaarbeurs - evenementenlocatie Utrecht

Welkom in de wereld van Jaarbeurs

Laat je meevoeren naar de wereld die inspireert en waar je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Waar wordt geschaterlacht en ervaringen worden gedeeld. De wereld waar verrassingen aan de orde van de dag zijn en ontmoetingen spontaan ontstaan. De wereld waarin werken een feest is en gerechten worden bereid die je doen watertanden.

De evenementen in onze wereld prikkelen je nieuwsgierigheid en laten je kennismaken met nieuwe ideeën en trends die je horizon zullen verbreden. Of je nu een professional bent die op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied of een liefhebber van entertainment, bij Jaarbeurs vind je altijd iets wat je geest voedt en je ziel doet dansen.  

Voel je welkom in de wereld van Jaarbeurs. Lees onze verhalen, laat je inspireren en neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken. 

20230415-Marleen-marketing jaarbeurs evenementen kreadoe -MichielTon-websize1.jpg
Koninklijke Jaarbeurs: de vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer van heel Nederland. Een plek waar je elkaar ontmoet, inspireert, leert en groeit. We vertellen je graag hoe we dingen bij Jaarbeurs aanpakken. Marleen van Soest is Brand Marketing Manager en vertelt hoe zij zorgt dat Vakantiebeurs en KreaDoe echt een uitje wordt voor bezoekers. 
Lees het verhaal van Marleen
MVO Nederland - Dag voor DoenDenkers Jaarbeurs Beatrix Theater Utrecht (11).jpg
Wie over het klimaat nadenkt, kan al snel gaan ‘doem denken’. Maar dat was zeker niet de stemming op de jaarlijkse bijeenkomst van MVO Nederland. Voor het eerst was Koninklijke Jaarbeurs gastheer van het grootste, jaarlijkse, zakelijke duurzaamheidsfestival van Nederland.
Lees verder