Bereikbaarheid Jaarbeurs

Ontdek praktische informatie over de bereikbaarheid van Jaarbeurs met alle vervoersmiddelen

Plan hier je reis naar Jaarbeurs. Ons adres:
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Let op: tussen 24 november 06.00 uur en 1 december 17.00 uur zijn er wegwerkzaamheden op het kruispunt van de Overste den Oudenlaan en de Weg der Verenigde Naties. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt op verschillende manieren Jaarbeurs bezoeken. Gezien de locatie direct naast Utrecht Centraal Station is de makkelijkste en meest duurzame optie om met het OV of de fiets te komen. De trein, bus en tram stoppen vlak bij Jaarbeurs.

Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs te parkeren op een van de parkeerplaatsen op ons eigen terrein of in Utrecht. Wij leggen je uit hoe je zo snel mogelijk Jaarbeurs bereikt.

Parkeren bij Jaarbeurs

Voordat je met de auto of taxi naar Jaarbeurs komt, is het handig om te weten waar je rekening mee moet houden als je wilt parkeren.

Jaarbeurs heeft meer dan 3000 parkeerplaatsen op eigen terrein, inclusief meer dan 40 oplaadpunten en 1 overdekte parkeergarage. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Wij helpen je op weg met wat praktische informatie. 

Plattegrond naar Jaarbeurs

Op zoek naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein voor jouw bezoek aan Jaarbeurs in Utrecht? Of wil je weten hoe je moet lopen vanaf station Utrecht Centraal? Bekijk de plattegrond van Jaarbeurs.

Plattegrond

Veelgestelde vragen