Agenda

Op zoek naar een beurs, congres of evenement? Bekijk de agenda van Jaarbeurs.

Header KreaDoe

KreaDoe

-

KreaDoe is het grootste DIY-event van de Benelux. Wij zijn hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY.

eurospoor

EUROSPOOR 2021; het grootste modelspoorevenement van Europa

-

Een must voor hobbyisten en een leuk dagje uit voor iedereen die wat anders wil!
 

ZORG & ICT

Vakbeurs Zorg & ICT 2021

-

Hét thema waar alles om draait tijdens de live editie van Zorg & ICT van 2 t/m 4 november 2021 in Jaarbeurs. Het transformeren en digitaliseren van de zorg met behulp van ICT-toepassingen is een grote uitdaging en absolute must voor zowel de zorgverlener als patiënt.

TBX

TBX

-

* Voorheen INFOSECURITY

TBX is het meest complete IT event van Nederland op 3 en 4 november 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Zowel live als online.

Computable awards

Computable Awards

-

Voor de 16e keer op rij zullen op 3 november 2021 de winnaars van de Computable Awards bekend gemaakt worden tijdens een feestelijke uitreiking.

Spellenspektakel 2021

Spellenspektakel 2021

-

De voorbereidingen voor de 2021-editie van Spellenspektakel zijn in volle gang! Op 6 & 7 november 2021 keren we terug naar Jaarbeurs in Utrecht en presenteren we daar opnieuw de beste bordspellen. Zet de datum alvast in je agenda en nodig je vrienden uit via Facebook of Instagram.

Logistica 2021

Logistica

-

Logistica is al vele decennia de vakbeurs in Nederland op het gebied van material handling en intern transport. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid programma met onder andere seminars, live demonstraties op de scala's informatieve tours.

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek

-

De vakbeurs ICT & Logistiek vindt als vanouds plaats in Jaarbeurs, maar krijgt een hybride twist; aanvullend op de fysieke ontmoetingen worden er digitale ontmoetingen gefaciliteerd. Met het thema Resilient Logistics speelt ICT & Logistiek in op de actualiteit.

HeroesDutch

Heroes Dutch Comic Con

-

Mis het niet! Op 20 en 21 november 2021 staat de Jaarbeurs Utrecht weer volledig in teken van films, series, cosplay, comics, games en entertainment tijdens de grootste Comic Con van Nederland waar 40.000 bezoekers hun hart op kunnen halen met alles wat er te beleven is.

FITFAIR

Fitfair

-

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux voor fanatieke sporters, (aspirant) professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.