Congressen Vergaderen Beurzen Evenementen Online events

Organisator

Organiseer jouw online event in Jaarbeurs Studio

Gelukkig mogen we langzaam weer terug naar meer fysieke events. Maar, we weten inmiddels ook dat online events zeker van toegevoegde waarde zijn. Als alleenstaande events én in combinatie met live. Sterker nog, je bereik is vaak nog groter en het is natuurlijk veilig. 

Wil je ook digitaal impact blijven maken en jouw doelgroep aan je binden? In onze studio is alles aanwezig om jouw event tot een succes te maken. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en de prijzen?  

Informatie over doorgang evenementen

Op 25 januari jl. heeft het kabinet een aantal versoepelingen aangekondigd die de samenleving voor een gedeelte weer verder openen. De horeca mag weer open en culturele voorstellingen zijn weer toegestaan. Ook is er weer meer ruimte voor congressen en vergaderingen. Lees op onze pagina over veiligheid meer over wat de versoepelingen concreet betekenen voor de Jaarbeurs.

Coronatoegangsbewijs scannen

Vind de perfecte locatie voor jouw evenement

Organiseer jouw evenement bij Jaarbeurs

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Midden-Nederland is dé plek voor het organiseren van tal van kleine en grote events, live en online: van vergaderingen en trainingen tot talkshows, congressen, zakelijke evenementen en beurzen.

Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften. We denken met je mee over de inrichting en uitvoering en bieden alles wat je daarvoor nodig hebt: heerlijke catering, goede techniek en een persoonlijke accountmanager.

Een event is bij ons pas succesvol als de organisator en alle bezoekers tevreden zijn. Live, hybride én online: wij staan voor je klaar.

Flexibele plug & play audiovisuele technologie licht geluid event

Wat anderen zeggen

Al meer dan 100 jaar organiseren en faciliteren wij de mooiste events. Vergaderingen, congressen, bedrijfsevents, vakbeurzen en festivals. In alle soorten en maten.

Hoe beoordelen organisatoren ons als eventlocatie en partner? Je leest de reviews van onze klanten hiernaast of klik hier voor meer.

We zijn ook heel benieuwd naar jouw mening als organisator van een event bij Jaarbeurs. Laat een review achter via onderstaande button.

 

Maak je evenement compleet

Duurzaamheid & Innovatie

De Jaarbeurs gelooft in een wereld waar we zorgvuldig omgaan met elkaar en onze omgeving. Waar de impact op de aarde wordt verminderd door hergebruik van grondstoffen, het controleren en reduceren van afval en de opwekking van eigen groene energie. Waar we lopen, fietsen en de trein nemen. Ons bewust zijn van onze onderlinge verschillen en die omarmen, zonder iemand tekort te doen. We geloven in een wereld die groter is dan de ruimte die wij bieden. Met de 2,3 miljoen mensen die we jaarlijks ontvangen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en de mensen die we raken.

Vlaggen Jaarbeurs