Congressen Vergaderen Beurzen Evenementen Online events

Organisator

Informatie over doorgang evenementen

Het kabinet heeft op vrijdag 26 november jl. extra maatregelen aangekondigd om de stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen.

Op onze pagina over veiligheid lees je meer over wat de maatregelen concreet betekenen voor de activiteiten die de komende periode bij ons gepland staan.

Coronatoegangsbewijs scannen

Vind de perfecte locatie voor jouw evenement

Voor een unieke beleving ga je naar Jaarbeurs

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is dé plek voor het organiseren van tal van kleine en grote events, live en online: van vergaderingen, workshops en trainingen tot talkshows, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.

Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting. We denken met je mee over de inrichting en uitvoering en bieden alles wat je daarvoor nodig hebt: heerlijke catering, goede techniek en een persoonlijke accountmanager.

Een event is bij ons pas succesvol als de organisator en alle bezoekers tevreden zijn. Live, hybride én online: wij staan voor je klaar.

Flexibele plug & play audiovisuele technologie licht geluid event

Wat anderen zeggen

Al meer dan 100 jaar organiseren en faciliteren wij de mooiste events. Vergaderingen, congressen, bedrijfsevents, vakbeurzen en festivals. In alle soorten en maten.

Hoe beoordelen organisatoren ons als eventlocatie en partner? Je leest de reviews van onze klanten hiernaast of klik hier voor meer.

We zijn ook heel benieuwd naar jouw mening als organisator van een event bij Jaarbeurs. Laat een review achter via onderstaande button.

 

Maak je evenement compleet

Duurzaamheid & Innovatie

De Jaarbeurs gelooft in een wereld waar we zorgvuldig omgaan met elkaar en onze omgeving. Waar de impact op de aarde wordt verminderd door hergebruik van grondstoffen, het controleren en reduceren van afval en de opwekking van eigen groene energie. Waar we lopen, fietsen en de trein nemen. Ons bewust zijn van onze onderlinge verschillen en die omarmen, zonder iemand tekort te doen. We geloven in een wereld die groter is dan de ruimte die wij bieden. Met de 2,3 miljoen mensen die we jaarlijks ontvangen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en de mensen die we raken.

Vlaggen Jaarbeurs