Supernova Progress

Supernova

Alles draait om verbinding creëren en het geven van de juiste energie in congrescentrum Supernova.

Tot 450 personen

In Supernova kunnen maximaal 450 personen deelnemen aan jouw congres.

Unieke congreslocatie

Organiseer jouw presentatie, netwerkevent, workshop of bijeenkomst in één van de vele congreszalen.

Persoonlijke service

Krijg professionele begeleiding en extra services op maat.

Locatie naast Utrecht Centraal

Supernova bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Unieke congreslocatie in Utrecht

Supernova geeft een nieuwe dimensie aan je bijeenkomst! Met deze veelzijdige locatie heeft Jaarbeurs een kennisknooppunt gecreëerd waarin alles draait om verbinding en de juiste energie. De zalen van Supernova, zoals congreszaal Progress of Mission nodigen uit tot ontmoeting en met elkaar in gesprek gaan. Supernova kent een ruimtelijk design, letterlijk en figuurlijk, die je bezoekers in een andere wereld doet belanden.

Weet jij al waar je jouw gasten mee naartoe neemt op reis? 

Jaarbeurs congreslocatie Supernova Quest Expedition

Capaciteit en toegankelijkheid congrescentrum Supernova

Afhankelijk van de wensen vind je hiernaast de maximale capaciteit van congrescentrum Supernova, inclusief de aangrenzende foyer en losse zalen. In totaal is Supernova geschikt voor 450 bezoekers. Neem contact op met onze accountmanagers om de juiste keuze voor jouw evenement te maken, of download onze brochure. We denken graag met je mee.

Het congrescentrum is te vinden op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw. De zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

Capaciteit Supernova opstellingen congrescentrum - Jaarbeurs Utrecht

Feiten en cijfers Supernova

Bekijk onze interactieve plattegrond om een nog beter beeld te krijgen van de faciliteiten, omvang en ruimtes. 

Jaarbeurs congreslocatie Supernova Mission

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen de vierkante meters

Fleur van den Berg

We helpen je graag

Accountmanager Fleur

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Supernova heeft veelzijdige zalen voor jouw evenement.

Meer weten? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden van ons congrescentrum in Utrecht.

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Samen maken wij jouw evenement een succes

Organiseer jouw evenement in Supernova. Jouw eigen accountmanager zet zich samen met het hele Jaarbeurs-team in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over de inrichting, catering invulling, techniek, en uitvoering en werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Geef je doelstelling en wensen aan ons door en wij regelen het voor je. 

Organiseer jouw congres, bedrijfsevenement, conferentie of bijeenkomst bij Jaarbeurs in Utrecht.

Cases

Vakbeurs Openbare Ruimte
Case

Jaarbeurs en Vakbeurs Openbare Ruimte: samen naar succes

Verdubbeld in oppervlakte. Dát gebeurde er toen ExpoProof besloot om de Vakbeurs Openbare Ruimte te verplaatsen naar de hallen van Koninklijke Jaarbeurs. Wat volgt is een nauwe samenwerking waar ‘begrip voor elkaars situatie’ de boventoon voert. Marcel Beelen, COO ExpoProof, vertelt er meer over.
Lees meer
Geheugenpolidag
Case

Kracht van vertrouwdheid: Jaarbeurs als gastheer van Geheugenpolidag

‘Dit voelt weer als thuiskomen’ zegt Ellis Verpoort, projectmanager van Congress Care, als ze weer bij Koninklijke Jaarbeurs binnenstapt. Sinds een paar jaar organiseert Congress Care in opdracht van Nederlands Geheugenpoli Netwerk (NGN) elk jaar in de eerste week van november, de Geheugenpolidag bij Jaarbeurs. Ze is nog steeds blij met de keuze voor de congreslocatie in Utrecht.
Lees meer
WHO congres Beatrix Theater Jaarbeurs
Case

WHO congres schittert in Beatrix Theater van Jaarbeurs

Utrecht: Heart of Health. Dé regio waar we samenwerken aan een gezondere, duurzame toekomst. Dat is ook wereldwijd niet onopgemerkt gebleven, want afgelopen november was Utrecht de gastheer van het internationale European Healthy Cities Network Conference. Het congres vond plaats op meerdere dagen en bij verschillende locaties, waaronder Koninklijke Jaarbeurs. Elke dag startte het programma in het rode pluche van het Beatrix Theater. We blikken terug met Miriam Weber, healthy city coordinator bij gemeente Utrecht.
Lees meer
IPON 24 Reshift
Case

Een dik decennium samenwerken: de band tussen Reshift en Jaarbeurs

Betrouwbaarheid. Dát is wat Anita de Jonge, projectmanager bij Reshift, het meest waardevol vindt aan samenwerken met Koninklijke Jaarbeurs. Al meer dan vijftien jaar organiseert het bedrijf uit Haarlem events in Utrecht. En dat blijven ze doen. Inmiddels organiseren ze drie keer per jaar een congres in Supernova en een tweejaarlijkse vakbeurs, IPON, in de hallen.
Lees meer
SocialToday Event in Beatrix Theater
Case

Frankwatching SocialToday Event 2024: de toekomst van social media

Hoe kan je een evenementenruimte voor je laten werken? Laila van der Linden, Eventmanager bij Frankwatching, vertelt hoe zij de MeetUp-locaties van het Beatrixgebouw complementeerde aan het Beatrix Theater tijdens het SocialToday Event 2024. "De locaties hebben echt bijgedragen aan het succes!''
Lees meer
Helen Dowling Instituut - benefietgala
Case

Helen Dowling Instituut organiseert benefietgala voor de derde keer in de Polarzaal

Centrale ligging, ruime parkeermogelijkheden en een zaal waar je werkelijk alle kanten mee uit kunt. Het Helen Dowling Instituut hield de afgelopen drie jaar haar benefietgala Aan Tafel Met in de Polarzaal van Jaarbeurs. “Deze witte zaal is als een blanco schilderspalet waar je zelf vorm en kleur aan kunt geven, ideaal voor een event.”
Lees meer

Bekijk alle congreszalen