Beurslocatie Utrecht Jaarbeurs

De ideale beurslocatie voor jouw evenement

In de beurslocatie van Jaarbeurs creëer je bijzondere ontmoetingen. Van grote B2B en B2C beurzen tot spectaculaire concerten of waanzinnige shows. Het is de ideale beurslocatie!

Om een goede beurs te organiseren heb je ten eerste een ruime beurslocatie nodig voor jouw aantal bezoekers. Organiseer jouw beurs bij het omvangrijke beurscomplex van Jaarbeurs in Utrecht.

Beurs organiseren in hartje Utrecht

Onze evenementenlocatie bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal station

Persoonlijke service

Jouw eigen accountmanager is nauw betrokken bij het evenement

10 hallen beschikbaar

86.000 m2 oppervlakte aan beursvloer voor jouw evenement

Meer dan 100 jaar expertise

Wij zijn al ruim een eeuw verbinder van mensen, merken en markten

Beurslocatie naast Utrecht Centraal huren

Voor grote beurzen is het fijn om een centrale beurslocatie uit te kiezen. De Jaarbeurs is één van de meest centrale evenementenlocaties van Nederland. De doelgroep van jouw evenement kan eenvoudig vanuit heel Nederland via Utrecht Centraal naar de beurslocatie reizen. 

Onze Event & Exhibition Centre heeft alle benodigde ruimte en faciliteiten voor jouw beurs of zakelijke evenement. De 10 hallen bieden ruimte voor 1.500 tot 15.000 bezoekers. Het is ook mogelijk om de hallen te combineren om jouw beurslocatie groter te maken.

Jannemarije Spruitenburg

We helpen je graag

Key Accountmanager Jannemarije

Wil jij een groot evenement of een beurs organiseren? En zoek je daarvoor een ruim beurscomplex? In ons Jaarbeurs beurs- en congresgebouw zoek ik samen met jou de beste hal uit voor jouw unieke beurs in Jaarbeurs in Utrecht.

Neem contact met mij op om één van onze beurslocaties te reserveren en alle mogelijkheden te bespreken.

eec@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Beoordelingen van onze opdrachtgevers

Al 320 organisaties gingen je voor en beoordeelden ons gemiddeld met een 8,2.

VodafoneZiggo

5/5
"Reserveringsproces ging vlot en aangenaam, snelle en duidelijke antwoorden."

FrieslandCampina

5/5
"Het was een super middag. Er werd enorm goed ingespeeld op onze behoeftes. Zeer vriendelijk personeel en lekker gegeten."

Divisiefeest Beeld & Oncologie UMC Utrecht

4/5
"Prettige samenwerking met goede mogelijkheden voor overleg en aanpassingen van wensen. Meedenken en oplossingen aandragen. Wel scherp aan de prijs."

D66

5/5
"Fijne samenwerking met onze accountmanager. Ze is duidelijk en geeft snel terugkoppeling op vragen. Zelfs bereikbaar op haar vrije dag. Ook het contact met Hans en Leonie op de dag zelf was erg prettig. Erg gastgericht!"

Universiteit Twente

5/5
"Uitstekende locatie. Fijne vergaderruimte met alle benodigde faciliteiten. Alles was tot in de puntjes verzorgd."

Bekijk Jaarbeurs met de interactieve plattegrond en virtuele tour

Jaarbeurs helpt je aan meer dan alleen vierkante meters

Beurs organiseren in Utrecht bij het Jaarbeurs Beurs- en congresgebouw

Jaarbeurs is samengevat één van de grootste en meest populaire beurslocaties van Nederland. Naast vakbeurzen en publieksbeurzen organiseren wij samen met onze opdrachtgevers ook grote internationale beurzen. Daarnaast zijn alle andere soorten grote evenementen ook welkom op onze beurslocatie.

Ons uitgebreide beurscomplex in Utrecht beschikt over 10 diverse hallen voor de meest uiteenlopende activiteiten. Je kunt hier ieder evenement organiseren dat bij jouw beoogde doelgroep past:

  • Zakelijke beurzen
  • Handelsbeurzen
  • Publieksbeurzen
  • Concerten of festivals
  • Evenementen
  • Feesten

Het Jaarbeurs Beurs- en congresgebouw biedt naast grote evenementenhallen ook ruime parkeergelegenheid en smaakvolle catering op maat. Wil je jouw zakelijke evenement uitbreiden of combineren met een congres? Wij combineren onze beurslocatie in Utrecht graag met onze Congrescentra Supernova en Media Plaza.

Hoe organiseer je een beurs of evenement?

Wij geloven dat uitzonderlijke evenementen en bijzondere ontmoetingen ontstaan door de juiste combinatie van gedreven en betrokken mensen. Mensen die een sfeer weten te creëren waar anderen zich thuisvoelen. Dat doen wij graag op een prachtige beurslocatie.

Natuurlijk kan niemand in één week een vakbeurs of groot evenement organiseren. Het ligt er ook aan wie verantwoordelijk is voor het organiseren van de beurs. Bij Jaarbeurs  werken we hard om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden, daarom hebben we ervaren event managers die jou kunnen ontzorgen bij de organisatie.

Jouw eigen Jaarbeurs-team helpt je graag met de concepten, ontwerpen of implementatie van jouw evenement. De 10 hallen met een totaal oppervlak van 86.000 m2 bieden eindeloze mogelijkheden voor jouw specifieke event. Eén ding is zeker: samen kunnen we onvergetelijke ontmoetingen tot stand brengen.

Waar moet een beurslocatie aan voldoen?

Jaarbeurs is al ruim een eeuw de verbinder van mensen, merken en markten. Daarom weten wij als geen ander waar een goede beurslocatie aan moet voldoen. We bieden in ons gigantische beurscomplex goede faciliteiten om aan alle wensen te voldoen.

Wij vinden dat mensen zich te allen tijde thuis moeten voelen op een evenement. Daarom bieden we naast goede bereikbaarheid en standaard voorzieningen ook de lekkerste catering op locatie. Onze chefkoks bieden tijdens jouw evenement een fantastische foodservice aan.

Jaarbeurs horeca catering vergaderen congressen beurzen Utrecht

De kosten van een beurs organiseren

De kosten om een beurs te organiseren lopen erg uiteen door het verschil in ruimtes, jouw wensen op gebied van techniek, inrichting, catering et cetera. Wil je jouw beurs organiseren in het Beurs- en Congresgebouw van Jaarbeurs in Utrecht? Neem contact met ons op om een inschatting te krijgen van de kosten van jouw gewenste beurslocatie. We helpen je graag aan een op maat gemaakte offerte!

De ideale beurslocatie voor uw zakelijk evenement in Utrecht