Cats & Dogs

About Cats & Dogs keert na eerste editie groter terug in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht 21 juni 2023 - Na een succesvolle eerste editie keert hét lifestyle evenement voor honden- en kattenliefhebbers ‘About Cats & Dogs’ terug in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Op 11 en 12 november 2023 is een van de beurshallen volledig omgetoverd tot een waar honden- en kattenwalhalla. Na het succes van de eerste editie verdubbelt het evenement in omvang. Met ruim 80 exposanten, lezingen, workshops, een bewegingspodium en een kattenplaza, kunnen katten- en hondenliefhebbers een weekend lang hun lol op.

 

Piet Hellemans en Renate Gerschtanowitz ook dit jaar van de partij
De bekende dierarts en televisiepresentator Piet Hellemans is gedurende het hele evenement aanwezig. Zo verzorgt hij meerdere sessies in het theater, geeft tips en biedt bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook Renate Gerschtanowitz, oprichter van huisdieren.nl, is van de partij om bezoekers te ontmoeten.

Dog- en catfluencers
Met duizenden volgers op Instagram en TikTok, zijn ook dit jaar zijn bekende ‘dog-en catfluencers’ present. Zo laat kat Oliver, bekend van instagramkanaal ‘Oliverscatventures’ met 60.3k volgers, zien hoe hij met zijn baasjes fantastische uitstapjes maakt.

 

Experts delen kennis over omgang, gedrag en verzorging van honden en katten
Wat is de beste voeding? Wanneer ga je met je viervoeter naar de dokter? Hoe ga je met je hond om in relatie tot kinderen? Wat doe je met een angstig huisdier met oud en nieuw? Wat zijn de laatste trends op accessoires en speelgoed voor honden en katten? Deze vragen, en veel meer, worden beantwoord tijdens de tientallen lezingen en workshops tijdens About Cats & Dogs.

 

Hoofdsponsor Prins Petfoods
Prins wordt dit jaar de hoofdsponsor van About Cats & Dogs. Naast dat Prins met een stand aanwezig is, verzorgen ze, net als vorig jaar, ook dit jaar het inhoudelijk programma van onze Kattenplaza. The place to be voor kattenvrienden. Mariska van Gelder, Experience director Prins Petfoods: “Dit jaar zijn wij trotse hoofdsponsor van dit mooie event. De naam zegt het al; het gaat over honden en katten, maar ook de huisdiereigenaar wordt zeker niet vergeten. Met het welzijn van de dieren voorop informeren en inspireren wij deze dagen baasjes met ons Prins-voedingen, maar geven ook de docenten van ons kenniscentrum Edupet diverse lezingen. Een mooie kroon voor ons op dit jaar, omdat ons familiebedrijf maar liefst 60 jaar bestaat!” 

Renate

 

Een greep uit de exposanten:

 

Ava Bowls, Bellobox, Bushh, Ceva Sante Animale, Company of Animals, Darf, Duoprotection Duo Dog, Green Petfood, HFL Labaratories, Hondenspecialist Arnoud Busscher, Mijbrook Enterprise, Nederlandse Databank Gezelschapsdieren, NikaPetfood, Nogga Europe, Petlux, Petrebels, Platinum, Sis & Dog, Prins Petfoods, VegaVriend, Versele Laga, Zoetis, Butternutbox.

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.aboutcatsanddogs.nl. Tot 17 september 2023 geldt een early bird korting van €5,00 op de ticketprijs.