Jaarbeurs Internationaal

Jaarbeurs Internationaal

Jaarbeurs is niet alleen vertegenwoordigd in Nederland, ook over de grens zijn wij actief in de evenementensector. Meer weten hierover? Lees verder.

Crossing borders

Koninklijke Jaarbeurs is sterk verweven met de Nederlandse, maar ook met de internationale economie. De markt in Azië is veelbelovend. Wij helpen je graag jouw nationale events naar Azië te brengen. Eveneens halen we interessante Aziatische titels naar Europa en brengen we industrie, markt en merk vanuit Nederland en Europa naar Azië. Met eigen kantoor in Bangkok is Jaarbeurs de ‘gateway to Asia’!

VNU Group

VNU Group is een dochteronderneming van Jaarbeurs en wereldwijd opererend met vestigingen in Utrecht en Bangkok. De organisatie is verdeeld in twee afzonderlijke en onderscheidende organisaties die nauw met elkaar samenwerken: VNU Europe en VNU Asia Pacific. Jaarbeurs heeft voor de internationale beurs- en congresactiviteiten strategische joint ventures gevormd met invloedrijke partners in Zuidoost-Azië.
 

VNU Europe

VNU Europe is gevestigd in Utrecht waarbij het internationale team zich volledig richt op de veehouderijsector en de organisatie van het wereldwijde VIV-portfolio. Het team organiseert evenementen in Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand en Turkije. Ga voor meer informatie naar de website van VNU Europe.
 

VNU Europe

VNU Asia Pacific

Voor de oprichting van VNU Asia Pacific hebben we in Bangkok een joint venture gevormd met de TCC Group, een toonaangevende organisatie in een snelgroeiende regio. VNU Asia Pacific is opgericht voor alle belangrijke beurzen in Zuidoost-Azië. Het portfolio wordt voortdurend uitgebreid en bestaat momenteel uit twaalf beurzen en evenementen, waaronder merken uit verschillende sectoren: AgriTech, veeteelt, voedsel, wetenschap en biotechnologie. Bekende beursmerken in de regio Zuidoost-Azië zijn bijvoorbeeld: VIV Asia, ILDEX (Vietnam & Indonesië), AGRITECHNICA ASIA, Horti ASIA (beide in samenwerking met DLG International) en Thailand LAB INTERNATIONAL. Ga voor meer informatie naar de website van VNU Asia Pacific.

VNU Asia Pacific