Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

Vergaderruimte huren in Utrecht

Vergaderen in flexibele ruimtes waar creativiteit tot leven komt en waar verbindingen betekenis krijgen.

Voor een unieke vergaderlocatie in Midden-Nederland kun je terecht bij Jaarbeurs MeetUp in Utrecht.

Vergaderlocatie in hartje Utrecht

Onze vergaderruimtes zijn vijf minuten lopen vanaf Utrecht Centraal station

Ervaar gastvriendelijke service

Een persoonlijke accountmanager begeleid jouw vergadering en wensen

Plug & Play

Maak tijdens de meeting gebruik van onze faciliteiten en extra’s

Vergaderen en eten

Geniet van tijdens en na jouw vergadering van onze verfijnde catering

Vergaderruimte bij Utrecht CS huren

Ben jij op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Het is handig om te vergaderen bij Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Het gezelschap kan makkelijk vanuit heel Nederland via Utrecht CS naar jouw vergadering komen. Jaarbeurs ligt centraal in het centrum van Utrecht. Wij staan klaar voor jouw zakelijke meeting!

Boek de ideale vergaderzaal in Utrecht door één van de grote of kleine ruimtes in Jaarbeurs MeetUp te huren. Iedere ruimte heeft haar eigen unieke mogelijkheden en goed uitzicht over Utrecht. De vergaderlocaties van Jaarbeurs MeetUp zijn geschikt voor groepen van 2 tot 240 deelnemers.
 

Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 

‘Jaarbeurs is en blijft een toplocatie voor het houden van workshops en bijeenkomsten. Mooie zalen, super catering, en aardige mensen die je snel te hulp schieten als er even wat mis gaat.’  CyclusManagement

Ontdek de mooiste vergaderzalen van regio Utrecht

De 30 vergaderruimtes van Jaarbeurs MeetUp zijn moderne en strak vormgegeven zalen, geschikt voor elk type bijeenkomst. Denk daarbij aan inspirerende brainstormsessies, trainingen en creatieve workshops, maar ook teambesprekingen of boardroom meetings. De vergaderzalen bevinden zich in het Beatrixgebouw, hebben allemaal daglicht, zijn flexibel in te richten en bieden ruimte tot maximaal 240 deelnemers.

  • Vergaderlocaties in Utrecht bij het centraal station
  • Geschikt voor iedere soort vergadering
  • Voorzien van daglicht en goede verlichting
  • Ruimte van 2 tot maximaal 240 personen

Vergaderen is belangrijk voor een goede samenwerking. Heb je wel eens aan een andere, inspirerende locatie gedacht? Als je echt wilt uitpakken kan je de vergadering omtoveren tot een zakelijk evenement. De Jaarbeurs in hartje Utrecht is de ideale plek om jouw zakelijke event te organiseren. Ontdek alle opties voor een compleet evenement.

Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

Jaarbeurs is meer dan de vierkante meters

Elmi

Jouw vergadering bij Jaarbeurs organiseren?

Accountmanager Elmi

Meer weten over het huren van een vergaderruimte of trainingsruimte bij Jaarbeurs MeetUp? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden.

meetings@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 88

Eten en vergaderen in Utrecht

Vergadercentrum MeetUp is hét trefpunt voor alle soorten ontmoetingen en biedt nieuwe energie door eten, drinken én nieuwe contacten. Koffie, thee, sappen en water zijn onbeperkt verkrijgbaar op de centrale hal. Tijdens de pauze momenten zorgen wij voor een verantwoord tussendoortje. Alle vergaderruimtes zijn bovendien voorzien van een eigen koude watertap. 

Wij snappen je direct als je dineren en vergaderen wilt combineren. Maar een lunch of andere versnapering is natuurlijk ook mogelijk. Eten en vergaderen zijn bij Jaarbeurs Utrecht onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze chef koks bieden tijdens jouw vergadering een geweldige foodservice aan.
 

Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

Vergaderen met handige tools

Al onze vergaderruimtes zijn voorzien van de modernste technieken en bovendien plug-and-play ingericht voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Van de bediening van de schermen en beamers tot de kleur van de verlichting en zonneschermen, aan de wand is een tablet bevestigd met zelfbedieningspanel, waarmee je jouw vergaderruimte kunt aanpassen naar het doel van jouw vergadering en de wensen van je gezelschap. We passen de ruimte helemaal aan naar jullie behoeften. Bij aankomst staat alles voor je klaar in de juiste opstelling en met de gewenste aankleding.

Heb je toch meer microfoons of schermen nodig in de vergaderzaal? Of ben je opzoek naar een locatie voor een livestream of opname? Vraag dan je accountmanager naar onze mogelijkheden of bekijk de opties om onze Jaarbeurs Studio te huren.

Tijdens jouw vergadering of training staat een supervisor voor je klaar die je met raad en daad te woord staat. Handig, als je nog vragen hebt.

Neem contact op met Eefje om een vergaderruimte te boeken en alle mogelijkheden te bespreken.

Plug and Play Vergaderlocatie faciliteiten Utrecht

Ontdek de vergadermogelijkheden bij Jaarbeurs MeetUp