Jaarbeurs Beatrix Theater congres evenement Utrecht

Beatrix Theater

Kies je voor het Beatrix Theater dan kies je voor een exclusieve congreslocatie in Utrecht.

Tot 1.500 personen

In het Beatrix Theater kun je maximaal 1.500 gasten een plek in het theater geven.

Expozaal & MeetUp

Breid jouw congres uit met de aangrenzende Expozaal of vergaderzalen van MeetUp.

Uitstekende catering

Geniet van op maat gemaakte catering met duurzame mogelijkheden en absolute smaakmakers.

Stijlvolle en indrukwekkende congreslocatie

De allure van het Beatrix Theater in Utrecht is uniek en uitnodigend. Samen delen, informeren en inspireren; dat is wat onze klanten beogen en dat is waar het Beatrix Theater voor staat.

Ondanks de grootte van de zaal ontstaat  een intieme sfeer, die je ook behoudt bij kleinere groepen. Het stijl- en sfeervolle Beatrix Theater is erg geschikt voor een congres, gala of (award)uitreiking.

Groots in allure en capaciteit

Kies je voor het Beatrix Theater dan kies je voor allure maar bovenal voor de indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal. In de oplopende theaterzaal kunnen 350 tot 1500 personen terecht.

Door de oplopende theateropstelling heeft iedereen goed zicht op het grote podium, de sprekers op het publiek en is de akoestiek optimaal. Doordat het een theaterzaal betreft, is alles mogelijk wat betreft licht en geluid, technisch gezien.

Event support Jaarbeurs - Ondersteuning tijdens jouw vergadering, congres of beurs
Kelly van der Velden

We helpen je graag

Accountmanager Kelly

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Het Beatrix Theater is een unieke congreslocatie met diverse aangrenzende ruimtes.

Meer weten over het Beatrix Theater? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden van onze congreslocatie.

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Jaarbeurs helpt je aan meer dan alleen vierkante meters

SocialToday Event in Beatrix Theater
Case

Frankwatching SocialToday Event 2024: de toekomst van social media

Hoe kan je een evenementenruimte voor je laten werken? Laila van der Linden, Eventmanager bij Frankwatching, vertelt hoe zij de MeetUp-locaties van het Beatrixgebouw complementeerde aan het Beatrix Theater tijdens het SocialToday Event 2024. "De locaties hebben echt bijgedragen aan het succes!''
Lees meer
2
Case

ROC Midden Nederland zet medewerkers in het zonnetje in het Beatrix Theater

Dat er een hoge werkdruk binnen het onderwijs is, is geen geheim. Reden genoeg voor ROC Midden Nederland om haar medewerkers een hart onder de riem te steken en hen een fijne dag te bezorgen. Met als doel: de energie en positiviteit van medewerkers een boost geven en het trotsgevoel op je werk en...
Lees meer
Carend palliatieve zorg congres maart 2023 jaarbeurs beatrixtheater
Case

Een nieuw hoofdstuk in zorg: Het verhaal van Carend's baanbrekende congres bij Jaarbeurs

Het was niet de eerste keer voor Inge van Drongelen dat ze een event organiseerde. Maar dat ze voor Carend zo’n groot congres (bijna 900 man) vrijwel alleen met eigenaar Sander de Hosson wist te realiseren, dát had ze ook niet verwacht. Met veel enthousiasme en een sterke drive om levens te verbeteren, heeft ze namens Carend een congres georganiseerd dat echt uniek was. Het liet zien hoe belangrijk samenwerking en vernieuwing zijn in de zorgsector. ​​​​​​ We blikken met haar terug op de aanloop naar het event en de dag zelf: ‘We hebben de lat hoog gelegd en het was een gigantisch succes. Dit gaf zo’n kick!’
Lees meer
Diversity Diner Jaarbeurs Utrecht koninklijke jaarbeurs
Case

Diversity Dinner 2023 bij Jaarbeurs: Verbinding en kansen voor jong talent

Hoe help je jong talent met multiculturele achtergronden om op een ontspannen manier potentiële werkgevers te ontmoeten? Global People heeft zich hier al jaren voor ingezet, met succes. Om barrières en onbewuste vooroordelen weg te nemen, organiseert het grootste recruitment platform voor het...
Lees meer

Maak voor jouw event gebruik van het Beatrix Theater