Eventsummit beurslocatie evenement locatie Jaarbeurs U trecht

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Niets missen van al het moois dat de wereld van Jaarbeurs te bieden heeft? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Wil je niets missen van al het moois dat de wereld van Jaarbeurs te bieden heeft? Wil je maandelijks onze beste tips, inspiratie-voorbeelden voor eventmanagers en het laatste Jaarbeursnieuws direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief.

 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *

Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Jaarbeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

 

 

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan  hier voor ons privacy statement.
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

 

 

 

 

Please don't insert text in the box below!

Blogs

content conference
Blog

Last-minute event organiseren? Dit zijn vier unieke parels van Jaarbeurs

Nog snel voor de zomervakantie een event organiseren of juist de voorbereidingen treffen voor een bijeenkomst na de vakantie? Een congres, bijeenkomst of workshop is de ideale manier om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of je bedrijfsbranding te maximaliseren. En daar hoef je echt niet maandenlang van tevoren een locatie voor vast te leggen. Je bent altijd welkom in een van de vier unieke congresgebieden van Koninklijke Jaarbeurs.
Lees meer
corry1
Blog

Jaarbeurs door de ogen van: Corry Neggers, Accountmanager Congressen & Healthcare Champion

Koninklijke Jaarbeurs: de vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer van heel Nederland. Een plek waar je elkaar ontmoet, inspireert, leert en groeit. We vertellen je graag wat er bij Jaarbeurs speelt en hoe we dingen aanpakken. Hoe? Door kennis te maken met ons meest waardevolle bezit: onze mensen. Corry Neggers vertelt over haar werkzaamheden als accountmanager bij Jaarbeurs en haar rol als Healthcare Champion,
Lees meer
event organiseren  - wat wil je bereiken - organiseer bij jaarbeurs
Blog

EHBO: Zó organiseer je het beste evenement

Het organiseren van een evenement is niet niks. Maar ondanks dat geen enkel event hetzelfde is, steken in het begin van de organisatie vaak toch dezelfde vragen en struikelblokken de kop op. Daarom bieden we ‘EHBO: Eerste Hulp Bij Organiseren’. Om juist die issues te tackelen geeft Moniek, account- en eventmanager congressen bij Jaarbeurs, 7 tips voor een solide basis van jouw evenement.
Lees meer
Mayen_Foto
Blog

Jaarbeurs door de ogen van: Brand Marketing Manager Mayen van Luttikhuizen

Koninklijke Jaarbeurs: de vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer van heel Nederland. Een plek waar je elkaar ontmoet, inspireert, leert en groeit. We vertellen je graag wat er bij Jaarbeurs speelt en hoe we dingen aanpakken. Hoe? Door kennis te maken met ons meest waardevolle bezit: onze mensen. Mayen van Luttikhuizen bijt de spits af.
Lees meer
Eventsummit beurslocatie evenement locatie Jaarbeurs U trecht
Blog

Een evenement voor de evenementenbranche – dat moet goed gaan!

Stel dat je als evenementenlocatie bijna 4.000 partners uit de evenementensector over de vloer krijgt. 4.000 creatieve en ondernemende medespelers, maar ook mensen die nét even wat kritischer beoordelen of alles wel vlekkeloos verloopt. Dan ligt de druk misschien toch even wat hoger? Begin maart vond de 15e editie van de EventSummit plaats: hét jaarlijkse evenement voor de evenementenbranche zelf. We vroegen de hoofdspelers van de organisatie, Arjen Lemstra, oprichter en organisator en Tamara Boogaard, Key accountmanager Jaarbeurs, om nog even terug te blikken op deze jubileumeditie en wat hun plannen zijn voor volgend jaar.
Lees meer
ASOT Armin van Buuren dance event locatie jaarbeurs utrecht
Blog

Voor het organiseren van het grootste trance-evenement ter wereld is opperste concentratie nodig

55.000 bezoekers. Tientallen miljoenen kijkers en luisteraars wereldwijd via de livestream. Vijf verschillende podia, geweldige lasershows. Hoe is het om na twee jaar winterslaap 's werelds grootste trance-evenement: de 1000e editie van A State of Trance (ASOT), dé show van Neerlands trots top DJ Armin van Buuren, mogelijk te maken? Eventmanager Hidde Paauw en accountmanager Jasper Peeters vertellen erover.
Lees meer