Eventsummit beurslocatie evenement locatie Jaarbeurs U trecht

Dé evenementenlocatie in Utrecht

Vind de perfecte locatie voor jouw evenement

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een geschikte evenementenlocatie? Jaarbeurs in Utrecht heeft verschillende ruimtes ingericht voor allerlei soorten zakelijke en publieke evenementen. Zo vind je bij ons opnamestudio’s voor online events, zoals een talkshow of webinar, maar ook vergaderruimtes voor trainingen en meetings. Daarnaast kun je ook grotere evenementen organiseren bij Jaarbeurs, zoals beurzen en congressen.

Bij het organiseren van een evenement is de locatie een belangrijk punt. Wanneer je Jaarbeurs als evenementenlocatie kiest dan hoef je je geen zorgen te maken over originaliteit, bereikbaarheid, parkeergelegenheid en extra services, zoals catering en event support. 

Waarom jouw evenement bij Jaarbeurs organiseren?

Jaarbeurs Utrecht is veel meer dan alleen vierkante meters. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor zakelijke evenementen. We denken met je mee over de inrichting en uitvoering en bieden alles wat je daarvoor nodig hebt: heerlijke catering en restaurants, goede techniek en een persoonlijke accountmanager. Evenementen organiseren zit in ons DNA!

We zijn door het publiek gekozen tot de Congreslocatie van het Jaar 2022, een prachtige erkenning van onze klanten en bezoekers.

Een zakelijk evenement is bij ons pas succesvol als de organisator en alle bezoekers tevreden zijn. Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Event support Jaarbeurs - Ondersteuning tijdens jouw vergadering, congres of beurs

Beoordelingen van onze opdrachtgevers

Al 286 organisaties gingen je voor en beoordeelden ons gemiddeld met een 8,2.

VodafoneZiggo

5/5
"Reserveringsproces ging vlot en aangenaam, snelle en duidelijke antwoorden."

FrieslandCampina

5/5
"Het was een super middag. Er werd enorm goed ingespeeld op onze behoeftes. Zeer vriendelijk personeel en lekker gegeten."

Divisiefeest Beeld & Oncologie UMC Utrecht

4/5
"Prettige samenwerking met goede mogelijkheden voor overleg en aanpassingen van wensen. Meedenken en oplossingen aandragen. Wel scherp aan de prijs."

D66

5/5
"Fijne samenwerking met onze accountmanager Corry. Ze is duidelijk en geeft snel terugkoppeling op vragen. Zelfs bereikbaar op haar vrije dag. Ook het contact met Hans en Leonie op de dag zelf was erg prettig. Erg gastgericht!"

Universiteit Twente

5/5
"Uitstekende locatie. Fijne vergaderruimte met alle benodigde faciliteiten. Alles was tot in de puntjes verzorgd."
meetup

Direct je vergaderruimte boeken?

Nieuw bij Jaarbeurs MeetUp: de eenvoudigste manier om je vergaderruimte te boeken

Wil jij gemakkelijk en snel een vergaderruimte boeken? Boek nu zelf via het MeetUp online boekingsplatform.

  • Altijd & overal toegang
  • Direct inzicht in de beschikbaarheid en kosten
  • Binnen 5 minuten geregeld!

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen de vierkante meters

Ben jij klaar voor die eerste stap naar een spetterend event? Bekijk Jaarbeurs digitaal van binnen tijdens de virtuele tour en kies de ruimte waar jij naar op zoek bent.

Evenementenlocatie Midden-Nederland

Onze evenementenlocatie in Utrecht is dé plek voor het organiseren van tal van kleine en grote business evenementen, live en online: van vergaderingen en trainingen tot talkshows, congressen, netwerkbijeenkomsten en beurzen

De ligging van onze locatie, in het hart van het land is voor iedere bezoeker ideaal. Er is genoeg parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs met vier eigen parkeerterreinen. Een groot evenement organiseren voor grote groepen is dus geen probleem. Kom je met het openbaar vervoer? Jaarbeurs ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal en is dus eenvoudig te bereiken per bus en tram.

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png

Wil je weten wat onze klanten van ons vinden? Lees de eventcases

Frankwatching over de meerwaarde van een live-event
Case

Case: Frankwatching over de meerwaarde van een live-event

Op het veelzijdige platform van Frankwatching worden dagelijks tientallen artikelen, infographics en video’s geplaatst door honderden verschillende experts. Sinds 2013 gaat de organisatie een stapje verder en deelt ze ook haar kennis bij live events. We spreken Alieke Ingerman, productmanager Events, over hun grootste event bij Jaarbeurs.
Lees meer
Event support Jaarbeurs - Ondersteuning tijdens jouw vergadering, congres of beurs
Case

Case: The Digital Dutch 2021: 6.000 virtuele deelnemers in Jaarbeurs

‘Go big, or go home’ moet KPN hebben gedacht. De vorige editie van The Digital Dutch was al een sensatie die de boeken inging als ongekend spectaculair. Dit jaar ging de organisatie nóg een stapje verder. Alle Welling, organisator van het event en vakmanager KPN: ‘We hebben de lat voor volgend jaar wel héél hoog gelegd.’
Lees meer
The Digital Dutch bij Jaarbeurs Utrecht
Case

Case: KPN connect met zijn klanten tijdens Digital Dutch

Wat was het een gave dag! Op 11 april vond alweer de 4e editie plaats van The Digital Dutch: hét zakelijke event over digitale innovatie. Alle deelnemers waren diep onder de indruk van alle digitale hoogstandjes die KPN en zijn partners op het event lieten zien. Wij spraken Alle Welling, product owner bij KPN, over dit spectaculaire event.
Lees meer

Evenement organiseren in Jaarbeurs

Evenementen komen in allerlei soorten en maten. Jaarbeurs in Utrecht heeft speciaal voor elk zakelijk event een ruimte beschikbaar gemaakt. Organiseer je een netwerkbijeenkomst? Bekijk dan de mogelijkheden van de TransitZone foyer in ons congrescentrum SupernovaBen je op zoek naar een congreslocatie met een luxe sfeer? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het Beatrix Theater.

Wil jij ook nú waardevolle events organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Jaarbeurs begeleiden we je naar een veilig en impactvol business event en nemen je zorgen weg.

Jaarbeurs Supernova Progress Congreszalen Utrecht

Duurzame evenementen

De Jaarbeurs gelooft in een wereld waar we zorgvuldig omgaan met elkaar en onze omgeving. Waar de impact op de aarde wordt verminderd door hergebruik van grondstoffen, het controleren en reduceren van afval en de opwekking van eigen groene energie. Waar we lopen, fietsen en de trein nemen. Ons bewust zijn van onze onderlinge verschillen en die omarmen, zonder iemand tekort te doen.

We geloven in een wereld die groter is dan de ruimte die wij bieden. Met de 2,3 miljoen mensen die we jaarlijks ontvangen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en de mensen die we raken.

Duurzaam tapijt