Zo zorg je dat jouw beursdeelname succesvol wordt - Jaarbeurs Event Exchibition Centre

Partners, Awards & Certificeringen

Bij Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame, vriendelijke en vernieuwende manier. Live en online. Dat is waar we iedere dag naar streven. We willen een maximale klantbeleving leveren aan onze zakelijke relaties en bezoekers.

Met een groot en divers aanbod van zalen voor vergaderingen, congressen en grote evenementen, zijn we één van de grootste en meest gewaardeerde evenmentenlocaties van Nederland.  

In de loop van de jaren hebben we diverse awards en certificaten behaald waar we erg trots op zijn. Deze zijn een bevestiging aan onze klanten en bezoekers, en aan onszelf, dat we de benodigde kennis in huis hebben om hen verder te helpen succesvolle evenementen te organiseren.

award

Beste Congreslocatie van het Jaar 2022

Jaarbeurs ontving de publieksprijs Beste Congreslocatie van het Jaar 2022, uitgereikt door vaktijdschrift MEETINGS.
UFI Digital Innovation Award 2022 - rode achtergrond.png

UFI Digital Innovation Award 2022

UFI is de wereldwijde associatie van evenementenlocaties en -organisatoren. In 2022 ontvingen we met trots de Digital Innovation Award voor de ontwikkeling van de Jaabeurs Live app.
award

UFI Sustainable Development Award 2022

UFI is de wereldwijde associatie van evenementenlocaties en -organisatoren. In 2022 mochten we de Sustainable Development Award in ontvangst nemen.
Green Key Goud Jaarbeurs

Green Key Goud

Golden Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Jaarbeurs is sinds 2010 in het bezit van het gouden Green Key certificaat; het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranc
Healthcare Venue Assessed Jaarbeurs

Green Healthcare Compliant Venue

Jaarbeurs bezit het Green Healthcare Certificaat, uitgegeven door Compliant Venues Ltd. Er gelden strikte regels gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen.
kiwa keurmerk - Covid-19 preventiemaatregelen

Kiwa keurmerk COVID-19- preventiemaatregelen

We ontvingen in 2020 als eerste evenementenlocatie van Nederland het Kiwa keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen. Dit keurmerk toont onze bezoekers en organisatoren dat Jaarbeurs de hoogste veiligheidsnormen heeft toegepast.

Duurzame relaties met betrokken partners

Voor onze dienstverlening bouwen we op ons uitgebreide, (inter)nationale netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners. We werken samen om kennis te delen met branchegenoten, de stad Utrecht op de internationale kaart te zetten en bij te dragen aan de economische groei en een rijk cultureel leven in Utrecht en in Nederland.

  • Golden Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Jaarbeurs is voor het dertiende jaar op rij in het bezit van het gouden Green Key certificaat; het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Daarbij doen we er alles aan om goed te zijn voor onze planeet, zonder dat jullie als bezoeker moeten inleveren op de beleving.

  • Jaarbeurs bezit het Green Healthcare Certificaatuitgegeven door Compliant Venues Ltd. Er gelden strikte regels gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen. Jaarbeurs heeft een grondige audit-, assessment- en trainingsoplossing ondergaan, en heeft het nodige certificaat behaald. Hiermee kunnen we onze naleving van deze voorschriften aantonen.

  • Om de kwaliteit te kunnen blijven bieden voor evenementen in de medische sector zijn diverse van onze eventmanagers tot Healthcare Championdoor Compliant Venues Ltd. Hier kregen ze verdiepende kennis en begrip in de regulaties en het bedrijfsbeleid van de internationale gezondheidssector. Hiermee kunnen we een betere service verzorgen en goede medische events neerzetten. 

  • We ontvingen in 2020 als eerste evenementlocatie van Nederland het Kiwa keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen. Dit keurmerk toont onze bezoekers en organisatoren dat Jaarbeurs de hoogste veiligheidsnormen heeft toegepast.