Online live of hybride events organiseren

Jaarbeurs Studio

Online events organiseren vanuit een échte studio

Jouw bestemming voor onvergetelijke online evenementen

Jouw merk in de spotlights

Geef jouw evenement een unieke uitstraling met onze aanpasbare videowall en verlichting.

Plug & Play ervaring

Geniet van een naadloze en persoonlijke ervaring bij het organiseren van je online evenement.

Focus op jouw verhaal

Onze ervaren eventmanagers en technici zorgen voor een vlekkeloze uitzending, zodat jij je op de inhoud kunt concentreren.

Studio met livestreaming

Ervaar de perfecte combinatie van high-tech apparatuur en warme, gastvrije settings voor jouw online evenement.

Organiseer jouw online evenement in Jaarbeurs Studio

Welkom in de inspirerende wereld van Jaarbeurs Studio, waar online evenementen tot leven komen met de perfecte mix van technologie, innovatie en gastvrijheid. Onze studio is speciaal ontworpen om jouw online evenementen naar nieuwe hoogten te tillen. Of het nu gaat om boeiende webinars, interactieve talkshows, meeslepende podcasts, of professionele livestreams - bij Jaarbeurs Studio is alles mogelijk. Als dé bestemming voor jouw virtuele evenementen, nodigen we je uit om de kracht van onze studio te ontdekken en jouw online ervaring te transformeren.

Wil je ook digitaal impact maken en jouw doelgroep online bereiken? In onze professionele Jaarbeurs Studio is alles aanwezig om jouw online event tot een succes te maken. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest.

Bas Sterrenburg

Meer weten? We helpen je graag

Bas Sterrenburg - Accountmanager online en hybride events

Meer weten over Jaarbeurs Studio? Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Onze aanpak: professionele livestream studio met ondersteuning

Bij Jaarbeurs Studio geloven we dat elk online evenement uniek is. Daarom bieden we een aanpasbare en Plug & Play omgeving die is ontworpen om jouw merk in de schijnwerpers te zetten. Met onze state-of-the-art videowall en volledig instelbare verlichting, creëren we de perfecte sfeer die aansluit bij jouw huisstijl en boodschap.

Ons ervaren team van eventmanagers en technici zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt uitzenden en je kunt concentreren op wat er echt toe doet - jouw verhaal.

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen vierkante meters

Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 

We kozen hiervoor omdat het echt een professionele setting is. Bij ons had niemand ervaring in het uitwerken van een talkshow. We zochten dus naar een ruimte waar we zowel de studio als de techniek samen konden huren. Jaarbeurs Studio is echt plug & play.Lise van Zuilekom, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

Talkshows in de schijnwerpers

Wist je dat Jaarbeurs Studio ook de ideale plek is voor het opnemen en livestreamen van talkshows? Of je nu een intiem gesprek wilt voeren of een levendig debat wilt houden, onze studio biedt de perfecte setting. Met diverse settings in één ruimte, van een talkshow-opstelling tot een gezellige loungehoek, brengen we jouw talkshowconcept tot leven.

Onze technici staan klaar om de audio, belichting en alles daartussenin te verzorgen, zodat jij je kunt richten op het creëren van boeiende content.

online event podcast studio webinar livestream

Breng jouw webinar naar een hoger niveau

Is jouw bureau met webcam niet langer geschikt en wil je een webinar professioneler aanpakken? Onze studio kan ook gebruikt worden als webinar, webcasts of talkshow studio. Maak je webinar een stuk interessanter voor jouw publiek en kies voor een studio met decor en meerdere camera’s. De techniek wordt volledig uit handen genomen. Onze technici regelen namelijk audio, belichting en ander professioneel advies voor je vanuit de regiekamer. Jouw live webinar wordt absoluut een succes.

Hybride evenement organiseren

Wil je het toch anders aanpakken of wil je voor een hybride evenement gaan, dan hebben wij bij Jaarbeurs een breed scala aan mogelijkheden. Voor hybride evenementen bieden we de perfecte combinatie van een live publiek en onze geavanceerde technologie, waardoor je zowel ter plaatse als online deelnemers kunt betrekken. Onze diverse zalen zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen, of het nu gaat om congressen, beurzen, shows, bedrijfsfeesten, trainingen of vergaderingen. 

hybride evenementen organiseren bij Jaarbeurs

Een online event inzetten om je live event te boosten: zo doe je dat

Er zijn verschillende manieren om je live event te promoten en je bereik te vergroten. Een slim geïntegreerde strategie omvat onder andere social media, e-mailmarketing, blogs en natuurlijk een media campagne. Maar er is nog een slimme tool om je doelgroep warm te houden in aanloop naar je live event. Namelijk: door een online event te organiseren. Sr. Brand Marketeer Hadewych Versnel van Jaarbeurs legt de vijf hoofdredenen uit om een online event in te zetten voor je (vak)beurs.

jaarbeurs studio podcast liveshow broadcast

Huur onze professionele podcast studio in Utrecht

Een podcast maken met mooie video-opnames over jouw vakgebied wordt voor steeds meer bedrijven erg interessant. Op deze manier kun je eigen expertise delen en tegelijkertijd in contact komen met potentiële en nieuwe klanten.

Met onze professionele en representatieve studio breng je jouw podcast naar een hoger niveau. Bij Jaarbeurs bieden we jou de ruimte om te groeien. Organiseer dus je online event in onze studio, dan denken wij van begin tot eind met je mee, ben je volledig ontzorgd en heb jij alle flexibiliteit om zorgeloos jouw eigen verhaal te vertellen.