Online events organiseren bij Jaarbeurs Studio

Online events organiseren vanuit een opnamestudio

Geef je online event een professionele uitstraling in de Jaarbeurs Studio

Een succesvol online evenement organiseer je bij Jaarbeurs

Jouw merk in de spotlights

Met de videowall en aanpasbare verlichting kun je de studio volledig aanpassen naar jouw eigen huisstijl en sfeer voor de beste impact.

Zorgeloos je boodschap uitzenden

Met onze eventmanagers en technici met jarenlange ervaring ben jij volledig ontzorgd en kun jij je focussen op je verhaal.

Opnamestudio met livestreaming

Onze studio is voorzien van hightech apparatuur en een warm en gastvrij interieur met verschillende settings in 1 ruimte.

Organiseer jouw online event in Jaarbeurs Studio

Online events zoals talkshows, webinars of podcasts hebben hun toegevoegde waarde bewezen, als alleenstaande events én in combinatie met live. Met online events kun je veilig doorgaan, is je bereik is vaak nog groter én heb je leuke mogelijkheden om de interactie en dynamiek tijdens je event hoog te houden.

Wil je ook digitaal impact blijven maken en jouw doelgroep aan je binden? In onze professionele Jaarbeurs Studio is alles aanwezig om jouw event tot een succes te maken. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest!

Bas Sterrenburg

Meer weten? We helpen je graag

Bas Sterrenburg - Accountmanager online en hybride events

Meer weten over Jaarbeurs Studio? Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

Jij doet je verhaal, wij regelen de rest

Bij Jaarbeurs bieden we jou de ruimte om te groeien. Organiseer dus je online event in onze studio, dan denken wij van begin tot eind met je mee, ben je volledig ontzorgd en heb jij alle flexibiliteit om zorgeloos jouw eigen verhaal te vertellen.

 

‘Eigenlijk was ik heel ontspannen. Ik kon me richten op de voor mij belangrijke zaken: laten zien wat voor mooie mensen er zijn en wat hun potentieel is.’  Lise van Zuilekom, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF 

Professionele opnamestudio met livestreaming en ondersteuning

Of je nu een webinar, talkshow, podcast of online kick-off event organiseert; de opnamestudio van Jaarbeurs biedt alles wat je nodig hebt om jouw online event succesvol te maken.

De studio biedt een totaaloplossing voor je evenement. De ruimte is dus voorzien van de hoogwaardige audiovisuele apparatuur en verlichting en je krijgt bovendien professionele ondersteuning van ervaren technici die vanuit een aparte regiekamer alles voor je zullen regelen.

Om de juiste sfeer neer te kunnen zetten voor elk event is de Jaarbeurs Studio ingericht met een warm en gastvrij interieur en we bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk én loungehoek.

 

‘We kozen hiervoor omdat het echt een professionele setting is. Bij ons had niemand ervaring in het uitwerken van een talkshow. We zochten dus naar een ruimte waar we zowel de studio als de techniek samen konden huren. Jaarbeurs Studio is echt plug & play.’ Lise van Zuilekom, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF 


Wil je meer weten over de faciliteiten van de opnamestudio en hoe onze eventmanagers je kunnen helpen een succesvol online event te organiseren? Stuur Bas een berichtje en hij helpt je graag verder.