Jaarbeurs Studios

Jaarbeurs Studio

Smart design

Onze professionele opnamestudio is voorzien van hoogwaardige techniek en interieur voor verschillende settings.

Jouw eigen verhaal

Diverse branding opties om jouw online event of merk in de spotlights te zetten.

Plug & Play

Innovatieve studio met ervaren technici, zodat jij de focus op de inhoud kunt houden.

In-house techniek en ondersteuning

Onze technici staan voor je klaar en ontzorgen jou tijdens het event.

Jij doet je verhaal en wij regelen de rest

Of je nu een webinar, talkshow, podcast of internationaal online event organiseert; elk event is belangrijk en technisch mag er helemaal niets misgaan. Jaarbeurs Studio is bij uitstek de professionele basis om jouw online event op te nemen of live te streamen.

De professionele opname studio is voorzien van hightech studioverlichting en techniek en wordt verhuurd met professionele ondersteuning van ervaren technici. De studio is ingericht met een warm en gastvrij interieur en we bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk én loungehoek.

Onze studio is gebouwd in samenwerking met onze partners EMC Expo en Heuvelman Sound & Vision

Meer weten?

Wil je impact maken, jouw kijkers aan je binden en je online event, podcast of webinar naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de Jaarbeurs Studio. In de Jaarbeurs Studio bieden we jou de ruimte om groei te versnellen. Volledig ontzorgd en met alle flexibiliteit om goed jouw eigen verhaal te vertellen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en de prijzen? 

Brochure Jaarbeurs Studios
Bas Sterrenburg

We helpen je graag

Bas Sterrenburg - Accountmanager online en hybride events

Meer weten over Jaarbeurs Studio? Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden van onze studio!

Online event op maat of hybride event?

Wil je het toch anders aanpakken of wil je voor een hybride evenement gaan, dan hebben wij bij Jaarbeurs een breed scala aan mogelijkheden. Naast onze Jaarbeurs Studio bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een studio op maat. Volledig aangepast aan jouw wensen en budget.

Online of Hybrid event op maat - Jaarbeurs Studio

Tips voor een volwaardig online evenement

Online events hebben een grote opmars gemaakt en dat is niet zomaar. Steeds vaker kiest men als vervanging of uitbreiding voor een livestream vanuit een echte studio. Nog steeds online, maar wel professioneler dan de zoveelste Zoom of Teams bijeenkomst. Het voordeel van professionele studio’s is dat over de meeste aspecten al is nagedacht en hiervoor zijn ingericht.

Waar moet je nog meer rekening mee houden bij het organiseren van een online gestreamd event? Hoe zorg je ervoor dat je event online net zoveel impact maakt als offline? En met welke technische aspecten moet je rekening houden?

10 tips voor online event

Wat anderen zeggen