Online live of hybride events organiseren

Jaarbeurs Studio

Online events organiseren vanuit een échte studio

Geef je online evenement een professionele uitstraling in de Jaarbeurs Studio.

Jouw merk in de spotlights

Met de videowall en aanpasbare verlichting kun je de studio volledig aanpassen naar jouw eigen huisstijl en sfeer voor de beste impact.

Plug & Play

We willen dat jij een warme en persoonlijke ervaring hebt, ook bij het organiseren van online events. De studio is daarom als innovatieve Plug & Play ruimte ingericht. Zodat jij de focus op de inhoud kunt houden.

Zorgeloos je boodschap uitzenden

Met onze eventmanagers en technici met jarenlange ervaring ben jij volledig ontzorgd en kun jij je focussen op je verhaal.

Studio met livestreaming

Onze studio is voorzien van hightech apparatuur en een warm en gastvrij interieur met verschillende settings in 1 ruimte.

Organiseer jouw online evenement in Jaarbeurs Studio

Online events zoals talkshows, webinars, podcasts of livestreams zijn immens populair, als alleenstaande events én in combinatie met live. Met online events ben je tijd- en plaats onafhankelijk, is je bereik vaak nog groter én heb je leuke mogelijkheden om de interactie en dynamiek tijdens je event hoog te houden. Daarnaast kun je leuke content opnemen voor het voor- en natraject van je event. 

Wil je ook digitaal impact blijven maken en jouw doelgroep aan je binden? In onze professionele Jaarbeurs Studio is alles aanwezig om jouw online event tot een succes te maken. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest.

Bas Sterrenburg

Meer weten? We helpen je graag

Bas Sterrenburg - Accountmanager online en hybride events

Meer weten over Jaarbeurs Studio? Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 

 

‘Eigenlijk was ik heel ontspannen. Ik kon me richten op de voor mij belangrijke zaken: laten zien wat voor mooie mensen er zijn en wat hun potentieel is.’  Lise van Zuilekom, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

Huur onze professionele podcast studio in Utrecht

Een podcast maken over jouw vakgebied wordt voor steeds meer bedrijven erg interessant. Op deze manier kun je eigen expertise delen en tegelijkertijd in contact komen met potentiële en nieuwe klanten. Met onze professionele en representatieve podcast studio breng je jouw podcast naar een hoger niveau. Bij Jaarbeurs bieden we jou de ruimte om te groeien. Organiseer dus je online event in onze studio, dan denken wij van begin tot eind met je mee, ben je volledig ontzorgd en heb jij alle flexibiliteit om zorgeloos jouw eigen verhaal te vertellen.

Onze studio is ook geschikt als webinar studio

Is jouw bureau met webcam niet langer geschikt en wil je een webinar professioneler aanpakken? Onze studio kan ook gebruikt worden als webinar, webcasts of talkshow studio. Maak je webinar een stuk interessanter voor jouw publiek en kies voor een studio met decor en meerdere camera’s. De techniek wordt volledig uit handen genomen. Onze technici regelen namelijk audio, belichting en ander professioneel advies voor je vanuit een aparte kamer. Jouw live webinar wordt absoluut een succes wanneer je deze organiseert in Jaarbeurs Studio

Professionele livestream studio met ondersteuning

Of je nu een webinar, talkshow, podcast of online kick-off event organiseert; de studio van Jaarbeurs biedt alles wat je nodig hebt om jouw online event succesvol te maken.

De studio biedt een totaaloplossing voor je evenement. De ruimte is dus voorzien van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en verlichting en je krijgt bovendien professionele ondersteuning van ervaren technici die vanuit een aparte regiekamer alles voor je zullen regelen.

Om de juiste sfeer neer te kunnen zetten voor elk event is de Jaarbeurs Studio ingericht met een warm en gastvrij interieur en we bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk én loungehoek.

 

We kozen hiervoor omdat het echt een professionele setting is. Bij ons had niemand ervaring in het uitwerken van een talkshow. We zochten dus naar een ruimte waar we zowel de studio als de techniek samen konden huren. Jaarbeurs Studio is echt plug & play.’ Lise van Zuilekom, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

 

Wil je meer weten over de faciliteiten van de opnamestudio en hoe onze eventmanagers je kunnen helpen een succesvol en duurzaam online event te organiseren?