Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Nieuws
Voorbereidingen vakbeurs VSK 2018 gestart
Voorbereidingen vakbeurs VSK 2018 gestart
24-03-2017
De deelnemerswerving voor VSK 2018 is gestart. De meest succesvolle W-installatiebeurs van Nederland wordt van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar verwachting zullen alle marktleiders aanwezig zijn in Utrecht. Jaarbeurs rekent op meer exposanten dan tijdens de vorige editie. De beurs VSK zal naar verwachting 35 duizend bezoekers trekken.
Zorgbeurzen Jaarbeurs 11 procent meer bezoekers
Zorgbeurzen Jaarbeurs 11 procent meer bezoekers
21-03-2017
Alle seinen staan op groen voor de beurzen Zorgtotaal en Zorgt & ICT van Jaarbeurs. Het bezoekersaantal is na drie dagen uitgekomen op 21.844, het hoogste aantal de laatste tien jaar. Dit overtreft ruimschoots de verwachtingen. Bezoekers zijn vooral gekomen om zich breed te oriënteren op het productaanbod, daarnaast blijkt het brede aanbod seminars en congressen van grote meerwaarde. Zorgtotaal en Zorg & ICT werden op 14, 15 en 16 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.
Integratie van World of Technology & Science en Industrial Processing
Integratie van World of Technology & Science en Industrial Processing
21-03-2017
De beurs Industrial Processing wordt vanaf de eerstvolgende editie in 2018 georganiseerd door FHI en FEDA. Deze verenigingen organiseren ook de World of Technology & Science. In de markten van industrie, wetenschap en zorg komen technische disciplines al geruime tijd samen. Bezoekers aan vakbeurzen krijgen daardoor een bredere interesse en zij zoeken de combinatie van goed aangesloten vakgebieden. Met Jaarbeurs is afgesproken dat beide beurzen de komende jaren in Utrecht hun thuisbasis zullen hebben, om een volledig geïntegreerde beurs aan de bezoekers te bieden.
A State of Trance
A State of Trance
16-02-2017
On the 18th of February 2017 A State of Trance will be back in the Jaarbeurs Utrecht.
Winnaars De Nederlandse Bouwprijs 2017 bekend
Winnaars De Nederlandse Bouwprijs 2017 bekend
07-02-2017
De winnaars van De Nederlandse Bouwprijs 2017 zijn bekend. De prijzen werden in drie categorieën uitgereikt. De winnaars zijn: Renovatie Hoofdkantoor a.s.r., Robotarchitectuur en Rivierpark Ruimte voor de Waal in respectievelijk de categorieën Gebouwen, Bouwmaterialen & -systemen en Civiele Kunstwerken. De publieksprijs ging naar Het 4e Gymnasium. De young professionals Faidra Oikonomopoulou & Telesilla Bristogianni werden uitgeroepen tot Talent met Toekomst.