La Vuelta bij Jaarbeurs - duurzaam event Sprinting towards sustainability

Whitepapers over evenementen organiseren

Kennis moet je delen en dan doen wij dan ook graag. Een deep-dive in allerlei actuele onderwerpen uit de eventbranche.

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij de nodige kennis en expertise in huis over het organiseren van succesvolle evenementen, beurzen, congressen of vergaderingen - live en online. Deze waardevolle kennis delen we graag met jou in de vorm van behulpzame whitepapers over het organiseren van events, waarbij verschillende experts aan het woord komen.

Veel lees, leer en kijkplezier!

Het event als slim marketingmiddel: zo doe je dat!

Misschien merk je het ook in je eigen organisatie of netwerk, maar er zijn veel uiteenlopende meningen over het organiseren van events. Zo denken sommigen dat het alleen maar een leuk feestje voor klanten is. En dat op jouw kosten. Maar is dat ook echt zo?

In dit whitepaper delen onze ervaren eventmanagers hun visie, tips en handvatten. Over het event als slim marketingmiddel voor het halen van jouw specifieke SMART-doelen, hoe je in 5 stappen de ROI ervan berekent en wat te doen om het maximale uit jouw eerste of volgende evenement te halen.

Het event inzetten als slim marketingmiddel - whitepaper

Het eventbudget: 3 tips om de ROI van je event te vergroten

Het organiseren van een evenement, congres of beurs kost vaak veel tijd, geld en moeite. Maar als je het goed en slim aanpakt, levert het je ook héél veel op. In dit whitepaper delen onze eigen experts hun 3 gouden tips voor het vergroten van de Return On Investment (ROI).

Jaarbeurs Supernova Progress Congreszaal Utrecht

Een succesvolle combinatie van online + live: Bepaal het succes van je beursdeelname

De tijd waarin een exposant op een beurs ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoette, is voorbij. Als je slimme technologie en online
sessies voor je laat werken, heb je zelf meer controle over het succes van je beursdeelname. Maar hoe doe je dat? Wij delen
graag onze inzichten over de vele voordelen van hybride beurzen en onze tips om deelname van jouw bedrijf tot een succes te maken.

Succesvolle beursdeelname

Een event organiseren in (én na) 2022?

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: zakelijke evenementen mogen weer op locatie georganiseerd worden! Tegelijk zien we nieuwe, toekomstbestendige kansen en mogelijkheden ontstaan in de wereld van online en hybride events, doordat we steeds meer ervaren worden en innoveren in sneltreinvaart gaat.

Welke slimme keuzes kun je als organisator van een congres, beurs, bijeenkomst of ander zakelijk event in 2022 maken, en hoe haal je het maximale eruit? In dit whitepaper geven we je onze visie, tips en handvatten.

Event organiseren in 2022 whitepaper