Dutch Health Hub

Dé evenementenlocatie voor de zorgsector

Wij hebben een passie voor de zorgsector.

Jaabeurs heeft de juiste certificaten om aan de regelgeving voor medische evenementen te voldoen. Onze eventmanagers zijn getraind om voor deze sector de beste evenementen te coördineren.

Jouw event voor de zorg wordt een succes met Jaarbeurs en Dutch Health Hub

Je wilt een event met impact voor de zorgsector organiseren bij Jaarbeurs. Met zo veel mogelijk relevante deelnemers en sterke sprekers. Hoe pak je dat aan? En hoe breng je het krachtig onder de aandacht van een specifieke doelgroep?

Onze eventmanagers hebben de benodigde expertise om events in de zorgsector te organiseren en helpen je graag verder!

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Het ultieme doel: betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Wil je weten hoe Jaarbeurs en de Dutch Health Hub jou helpen om maximaal rendement uit jouw zorgevent te halen?

Gecertificeerde Healthcare Venue

Jaarbeurs is gecertificeerd als HealthCare Venue, gecreëerd door Compliant Venues Ltd, wat betekent dat Jaarbeurs de strenge voorschriften naleeft die gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen. 

Na een grondige audit-, assessment- en training van onze medewerkers hebben wij het Green Healthcare Certificaat behaald, waarmee wij aantonen dat wij het compliance-beleid en specifieke wensen en benodigdheden kunnen ondersteunen die bij het organiseren van een bijeenkomst in de medische sector worden gevraagd.

Diverse teamleden zijn ook opgeleid en hebben de titel Healthcare Champion gekregen.

Jaarbeurs Healthcare Compliant Venue Netherlands Utrecht.png

Dutch Health Week: 12 - 17 juni 2023

Zet jouw evenement voor de zorgsector in de spotlight tijdens Dutch Health Week

Koninklijke Jaarbeurs en Utrecht zijn van 12 tot en met 17 juni het ‘heart of health’ tijdens de Dutch Health Week. Dit is hét health event waar professionals uit de zorg en life sciences nieuwe kennis opdoen en ervaringen uitwisselen.

Ruud Koolen, director van de Dutch Health Hub : “Het doel van Dutch Health Week is om met alle zorgprofessionals van Nederland de zorg en life sciences te verbeteren. Samen gaan we in op actuele vraagstukken om de zorg sterker te maken.”

Vind de beste locatie voor jouw evenement

Kelly van der Velden

Ik sta klaar om te helpen

Kelly van der Velden-Otten
Accountmanager en Healthcare Champion
"Als een van de Jaarbeurs' Healthcare Champions ben ik goed getraind om jullie specifieke behoeften te begrijpen en daarin te voorzien. Ik kijk ernaar uit om jullie bijeenkomst tot een succes te maken"

Perfecte bereikbaarheid in het hart van het land

Jaarbeurs in Utrecht is de grootste beurs- en congreslocatie van Nederland en biedt een breed scala aan vergader- en zakelijke evenementenfaciliteiten voor 2 tot 1500 deelnemers en een hallencomplex verdeeld over 11 zalen met een totale oppervlakte van 100.000 m2. Het UMC (Universitair Medisch Centrum Utrecht) en de Uithof (Utrecht Science Center) zijn gemakkelijk te bereiken, evenals elk ander groot medisch centrum in het land zoals Radboud UMC, AMC, WKZ, TU Delft.

Onze evenementenlocatie ligt op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal station en de binnenstad van Utrecht. Luchthaven Schiphol is via een directe treinverbinding binnen 20 minuten te bereiken en binnen 30 minuten met de auto, ideaal voor de internationale bezoekers van jullie evenement.

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png
corry1

Hoe kan ik je verder helpen?

Corry Neggers
Accountmanager en Healthcare Champion
"De gezondheidszorg is een belangrijk onderdeel in Nederland. Vanuit mijn rol als accountmanager wil ik mijn klanten uit de zorgsector écht bieden wat ze nodig hebben en wat hun event nodig heeft om succesvol te zijn. Je kunt écht wat voor hen betekenen en weten waar de sector naar verlangt."