Vlaggen Jaarbeurs

Locatie voor evenementen in de gezondheidszorg

Jaarbeurs in Utrecht zet zich in voor de specifieke behoeften bij meetings en events in de gezondheidszorg

Jouw zorgevent bij Jaarbeurs wordt een succes met Dutch Health Hub

Je wilt een event met impact organiseren bij Jaarbeurs. Met zo veel mogelijk relevante deelnemers en sterke sprekers.
Hoe pak je dat aan? En hoe breng je het krachtig onder de aandacht van een specifieke doelgroep?

Met dit soort vragen kun je terecht bij Dutch Health Hub, een initiatief van Jaarbeurs. Dutch Health Hub is dé plek waar professionals uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, inspireren, kennis delen, leren, samenwerken, innoveren en zaken doen. Live en online. Het ultieme doel: betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Wil je weten hoe Jaarbeurs en de Dutch Health Hub jou helpen om maximaal rendement uit jouw zorgevent te halen?

Logo

Dutch Health Week

Van 13 t/m 18 juni 2022 vindt de eerste LIVE editie van de Dutch Health Week plaats. Het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg.

Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar we ontmoeten, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. Deze plek krijgt van 13 t/m 18 juni 2022 gestalte in Utrecht. En wel in de vorm van Dutch Health Week! Het thema van de week? Maak het verschil, samen werken aan gezondheid.

Je kunt je vanaf 11 april a.s. gratis registreren.

Dutch Health Week

Vind de beste locatie voor jouw evenement

Jaarbeurs gecertificeerde Healthcare Venue

Bij Jaarbeurs hebben we hart voor de gezondheidszorg en begrijpen we de specifieke vereisten die er gelden bij het organiseren, sponsoren of bij deelname aan een medisch congres. Omdat er strikte regels gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen, waarbij de kosten openbaar moeten worden gemaakt in het transparantieregister van de gezondheidszorg, heeft Jaarbeurs een grondige audit-, assessment- en trainingsoplossing ondergaan, gecreëerd door Compliant Venues Ltd om onze naleving van deze voorschriften aan te kunnen tonen.

Hiermee hebben wij het Green Healthcare Certificaat behaald, waarmee wij aantonen dat wij het compliance-beleid en specifieke wensen en benodigdheden kunnen ondersteunen die bij het organiseren van een bijeenkomst in de medische sector worden gevraagd.

Diverse teamleden zijn ook opgeleid en hebben de titel Healthcare Champion gekregen.

Jaarbeurs Healthcare Compliant Venue Netherlands Utrecht.png
Kelly van der Velden

Ik sta klaar om te helpen

Kelly van der Velden-Otten
Accountmanager en Healthcare Champion
"Als een van de Jaarbeurs' Healthcare Champions ben ik goed getraind om jullie specifieke behoeften te begrijpen en daarin te voorzien. Ik kijk ernaar uit om jullie bijeenkomst tot een succes te maken"

Perfecte bereikbaarheid in het hart van het land

Jaarbeurs in Utrecht is de grootste beurs- en congreslocatie van Nederland en biedt een breed scala aan vergader- en zakelijke evenementenfaciliteiten voor 2 tot 1500 deelnemers en een hallencomplex verdeeld over 11 zalen met een totale oppervlakte van 100.000 m2.

Onze evenementenlocatie is gelegen in het centrum van Utrecht, op 5 minuten loopafstand van het Centraal station en het hart van het centrum en beperkte afleiding van toeristische bezienswaardigheden.

Luchthaven Schiphol is via een directe treinverbinding binnen 20 minuten te bereiken en met de auto binnen 40 minuten, ideaal voor de internationale bezoekers van jullie evenement.

Door de centrale ligging van Utrecht is station Utrecht Centraal het knooppunt van het nationale treinnetwerk, met directe verbindingen naar alle grote steden in Nederland en gemakkelijke treinverbindingen naar grote Europese steden. Voor afgevaardigden die rijden heeft Jaarbeurs in totaal 4.300 parkeerplaatsen.

Het UMC (Universitair Medisch Centrum Utrecht) en de Uithof (Utrecht Science Center) zijn gemakkelijk te bereiken, evenals elk ander groot medisch centrum in het land zoals Radboud UMC, AMC, WKZ, TU Delft.

Jaarbeurs venue located heart of the Netherlands.png