Your next healthcare meeting at Jaarbeurs Certified Healthcare Venue

Ontdek Jaarbeurs: waar zorg en evenementen samenkomen

Welkom bij Jaarbeurs, jouw partner voor het organiseren van onvergetelijke zorggerelateerde evenementen.

Locatie naast Utrecht CS

Evenementenlocatie Jaarbeurs bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal.

Gespecialiseerde begeleiding

Krijg professionele begeleiding en extra services op maat.

Expertise via Dutch Health Hub

Maak gebruik van onze expertise en uitgebreid netwerk in zorg en life sciences

State-of-the-art evenementenlocatie

Verkozen tot Beste Congreslocatie van het jaar 2022

De perfecte locatie voor jouw zorggerelateerd evenement

Ben jij een toegewijde organisator in de gezondheidszorg en life sciences sector? Zoek je naar de ideale locatie die jou kan helpen om een evenement te organiseren dat naadloos aansluit op de unieke behoeften van jouw doelgroep?

Bij Jaarbeurs begrijpen we de complexiteit van het organiseren van evenementen in de zorgsector en we zijn hier om je te ondersteunen op elk niveau.

Event support Jaarbeurs - Ondersteuning tijdens jouw vergadering, congres of beurs

Wat maakt Jaarbeurs de ideale keuze voor jouw evenement?

Bij Jaarbeurs begrijpen we de complexiteit van de gezondheidszorg en van de specifieke behoeften voor het organiseren van evenementen voor de zorgprofessionals. Onze evenementenlocatie is uitgerust om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw evenement, of het nu gaat om een medisch congres, een gezondheidsbeurs of een training. We hebben hier ook de nodige trainingen en het Green Healthcare certificaat voor behaald. 

Onze toegewijde accountmanagers, Corry Neggers en Kelly van der Velden-Otten, hebben een diepgaand begrip van de zorgsector. Ze staan klaar om je te assisteren bij elke stap van het organisatieproces.

Bij Jaarbeurs nemen we alles uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement. Laten we samen jouw doelen bereiken en een evenement creëren dat indruk maakt. Met onze persoonlijke aanpak en toegewijde eventmanagers onderscheiden we ons van de rest. We zijn hier om jouw evenement tot een succes te maken.

corry1

Samen gaan we voor succes!

Corry Neggers
Accountmanager en Venue Healthcare Champion
"Wij geloven in de kracht van zorggerelateerde evenementen die levens veranderen. Als jouw accountmanager sta ik klaar om samen met jou een onvergetelijk evenement te creëren. Jouw succes is onze prioriteit en ik kijk er naar uit om je te begeleiden op de weg naar een waardevolle bijeenkomst."

Beoordelingen van onze opdrachtgevers

Al 350 organisaties gingen je voor en beoordeelden ons gemiddeld met een 8,2.

Carend

5/5
Het merendeel van de gasten was razend enthousiast, over zowel onze onderwerpen als de locatie, het eten en het team van Jaarbeurs. En ik zelf ook. We hadden echt leuk contact met onze accountmanager en de technicus. Het is natuurlijk een zakelijke insteek, en toch heb ik er ook supermenselijk...

Bohn Stafleu van Loghum

5/5
Het team denkt echt mee. We hadden bijvoorbeeld professor Erik Scherder als spreker over brein en muziek, ondersteund door pianist Cor Bakker. Dan moet je natuurlijk wel een vleugel hebben, dat was allemaal geen probleem. Jaarbeurs gaf aan: vleugel staat klaar, het podium is vergroot.

Serology Education

4/5
Prachtige centrale locatie, mooie lichte zaal, goede audiovisuele ondersteuning. Afstemming met organisatie verliep goed en soepel. We kregen advies op maat, er was veel flexibiliteit, reacties kwamen snel.

GGD regio Utrecht

5/5
We gingen heel praktisch aan de slag. In het kader van verantwoording dienen we als GGD verschillende offertes aan te vragen voor leveranciers. Het was enorm fijn dat Jaarbeurs ook partijen kon aandragen waar ze een goede ervaring mee hebben.

SBO Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid

Er waren interessante onderwerpen en de deelnemers waren erg tevreden. Ook het facilitaire gedeelte was top geregeld. De opkomst was positief en het team van Jaarbeurs dacht goed met ons mee op de dag zelf. Jaarbeurs pakt zaken direct op en zoekt altijd een oplossing als iets niet loopt zoals...

Vind de beste locatie voor jouw evenement

Lees de ervaringen van onze opdrachtgevers

Vilans testimonial zorgcongres bij Jaarbeurs Beatrix Theater
Case

Klant aan het woord: Vilans over succesvol samenwerken tijdens hun congres bij Jaarbeurs

Bij Jaarbeurs streven we ernaar om elke samenwerking tot een succes te maken. Daarom zijn we trots om een nieuwe testimonial video te presenteren waarin Vilans, expertisecentrum voor langdurige zorg, hun ervaring deelt over het organiseren van hun congres in ons Beatrix Theater. Bekijk het interview en ontdek wat Vilans te zeggen heeft over onze locatie, faciliteiten en ondersteuning tijdens het organiseren van hun congres.
Lees meer
Carend palliatieve zorg congres maart 2023 jaarbeurs beatrixtheater
Case

Een nieuw hoofdstuk in zorg: Het verhaal van Carend's baanbrekende congres bij Jaarbeurs

Het was niet de eerste keer voor Inge van Drongelen dat ze een event organiseerde. Maar dat ze voor Carend zo’n groot congres (bijna 900 man) vrijwel alleen met eigenaar Sander de Hosson wist te realiseren, dát had ze ook niet verwacht. Met veel enthousiasme en een sterke drive om levens te verbeteren, heeft ze namens Carend een congres georganiseerd dat echt uniek was. Het liet zien hoe belangrijk samenwerking en vernieuwing zijn in de zorgsector. ​​​​​​ We blikken met haar terug op de aanloop naar het event en de dag zelf: ‘We hebben de lat hoog gelegd en het was een gigantisch succes. Dit gaf zo’n kick!’
Lees meer
data driven healthcare congres jaarbeurs
Case

Al 10 jaar op rij zorgcongressen organiseren bij Jaarbeurs

Wie ongeveer 50 congressen per jaar organiseert, weet hoe de vork in de steel zit. Zo ook Igor Dirkx, Business Leader Healthcare bij SBO Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (onderdeel van Euroforum), waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de tientallen zorgcongressen die de organisatie...
Lees meer
Bohn Stafleu van Loghum heeft ook digitaal succes - Jaarbeurs Utrecht
Case

Bohn Stafleu van Loghum heeft ook digitaal succes

Dat de coronamaatregelen ook een verrijking van hun baan konden betekenen, hadden Leonie van Helten en Christa van den Hurk, eventcoördinator en portfoliomanager, nooit gedacht. Met ongeveer 160 live events, masterclasses en congressen per jaar, was het omschakelen naar digitale events voor hun werkgever Bohn Stafleu van Loghum enorm spannend. ‘In het begin leek het onmogelijk om alles digitaal te draaien, nu draaien we onze hand er niet meer voor om.’
Lees meer
Jaarbeurs Studio online talkshow organiseren.jpg
Case

Samen sterk: Het geheim achter succesvolle (online) evenementen

Een event, webinar of congres organiseren vraagt veel tijd en planning. Daarom werken veel organisaties met een tussenpersoon om deze taken uit handen te nemen. Een van die bedrijven die dit soort zorgen overneemt, is SOLA Business Services B.V. Oprichtster Ingrid Solleveld organiseert jaarlijks frequent webinars bij Jaarbeurs Studio en vertelt hoe belangrijk een goede samenwerking is tussen de eventlocatie en organisator.
Lees meer
Kelly van der Velden - Otten

Waardevolle ontmoetingen creëer je samen

Kelly van der Velden-Otten
Accountmanager en Venue Healthcare Champion
"Als een enthousiaste Venue Healthcare Venue Champion sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen. Bij Jaarbeurs gaan we verder dan alleen een locatie bieden - we creëren een omgeving waar jouw zorggerelateerde evenement bloeit. Laten we samen werken aan een succesverhaal dat echte waarde biedt!"

Jaarbeurs helpt je aan meer dan alleen vierkante meters

Gecertificeerde Healthcare Venue

Jaarbeurs is gecertificeerd als HealthCare Venue, door Compliant Venues Ltd. Dit betekent dat Jaarbeurs de strenge voorschriften naleeft die gelden voor farmaceutische bedrijven bij het organiseren, sponsoren of deelnemen aan medische evenementen en congressen. 

Na een grondige audit-, assessment- en training van onze medewerkers hebben wij het Green Healthcare Certificaat behaald, waarmee wij aantonen dat wij het compliance-beleid en specifieke wensen en benodigdheden kunnen ondersteunen die bij het organiseren van een bijeenkomst in de medische sector worden gevraagd.

Diverse teamleden zijn ook opgeleid en dragen de titel Venue Healthcare Champion.

Jaarbeurs Certified Healthcare Venue.png