Marketing ROI Brand Awareness Thought leadership Leadgeneration Display Advertising

Exposantenpagina

Veiligheid

Bij de Jaarbeurs is iedereen welkom in een veilige omgeving. We zijn enorm blij dat we na bijna 1,5 jaar weer evenementen kunnen organiseren en mensen samen kunnen brengen. Om de veiligheid van al onze bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we om een coronatoegangsbewijs. Deze zijn vanaf 25 september verplicht voor locaties zoals de Jaarbeurs. Wij kijken er erg naar uit om jullie weer te mogen ontvangen!

Klik voor meer informatie over veiligheid en het gebruik van coronatoegangsbewijzen op onderstaande button.

Coronatoegangsbewijs scannen

De Kracht van Live

De wereld is in korte tijd veranderd. Van digitalisering tot pandemie. Ondanks deze veranderingen blijft er de behoefte om elkaar te ontmoeten. De kracht van ‘live’ is door deze ontwikkelingen nog nooit zo helder geweest. Maar een veranderende wereld vraagt wel om een nieuwe aanpak. De events van de Jaarbeurs zijn daarom hybride. Het beste van beide werelden: live & online. 

Wanneer mensen samenkomen ontstaan er mooie dingen. Dat geldt ook voor de beurzen die de Jaarbeurs organiseert. Met 29 eigen titels zorgen wij ervoor dat organisaties in contact komen met de klanten van morgen. Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. We faciliteren groei en ontwikkeling in verscheidende segmenten: We hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT, media, zorg, onderwijs, travel en leisure. 

kracht van live

Presenteer jezelf op unieke wijze

Je stand is voor bezoekers vaak het eerste contactmoment met jouw organisatie. Professionaliteit en herkenbaarheid zijn daarom heel belangrijk. Wij helpen je graag op weg. We kunnen ondersteunen bij de bouw van een stand en werken samen met ervaren partners zodat we  de beste audiovisuele middelen kunnen aanbieden. En gedurende de dag kan onze catering voedzame lunches, goede koffie of aangeklede borrels op de stand bezorgen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Stand

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze account managers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname. 

Zo zorgen wij voor een succesvolle beursdeelname

Al meer dan 100 jaar organiseren wij evenementen. Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek en met één van onze blogs, whitepapers en webinars. Deze staan vol tips, voorbeelden en praktische handvatten om een succes te maken van jouw beursdeelname en campagne. Bekijk onze inspiratiezone:

Bezoek de Inspiratiezone