exposant zijn bij Jaarbeurs evenementen

Exposant zijn bij beurzen en events van Jaarbeurs

Als exposant je merk promoten tijdens de evenementen van Jaarbeurs

Wanneer mensen samenkomen ontstaan er mooie dingen. Dat geldt ook voor de beurzen die de Jaarbeurs organiseert. Met 29 eigen titels zorgen wij ervoor dat organisaties in contact komen met de klanten van morgen. Jaarlijks komen 2,3 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. We faciliteren groei en ontwikkeling in verscheidende segmenten: We organiseren events en zijn actief in de markten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT, media, zorg, onderwijs, travel en leisure. 

Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek. 

exposant zijn bij Jaarbeurs evenementen

Onze beurzen

Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor ons centraal. Een overzicht van onze eigen beurzen vind je hieronder:

*Wordt georganiseerd in opdracht van KCI 

**Wordt georganiseerd in opdracht van FPT-Vimag

Zo zorgen wij voor een succesvolle beursdeelname

Al meer dan 100 jaar organiseren wij evenementen. Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Duurzaamheid bij Jaarbeurs evenementen

In onze webshop voor exposanten is bij elke keuze duidelijk aangegeven wat de duurzamere opties zijn. Bij de standbouw levert het gebruik van herbruikbare materialen in plaats van bewerkt hout bijvoorbeeld een enorme milieuwinst en afvalbesparing op.

Kies bij onze horeca voor meer plantaardige alternatieven. Of overweeg circulair meubilair gemaakt van bijvoorbeeld restmateriaal uit operatiekamers. Voor verlichting kiezen we exclusief voor energiezuinige ledverlichting. 

Duurzaam Evenementen organiseren

Venieuwende organisator en facilitator van evenementen

Jaarbeurs heeft als doel om de meest duurzame en vernieuwende facilitator en organisator van beurzen en evenementen in Europa te worden, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. Zo organiseren en faciliteren we kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei.

Bij Jaarbeurs zijn wij host van verschillende beurzen en evenementen. Onze digitale producten en diensten kunnen flexibel worden ingezet zodat er per merk en klant gekeken kan worden naar de beste match.

App exposeren vernieuwing

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze accountmanagers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname.