Marketing ROI Brand Awareness Thought leadership Leadgeneration Display Advertising

Exposantenpagina

Informatie over doorgang evenementen

Op 25 januari jl. heeft het kabinet een aantal versoepelingen aangekondigd die de samenleving voor een gedeelte weer verder openen. De horeca mag weer open en culturele voorstellingen zijn weer toegestaan. Ook is er weer meer ruimte voor congressen en vergaderingen. Lees op onze pagina over veiligheid meer over wat de versoepelingen concreet betekenen voor de Jaarbeurs.

Coronatoegangsbewijs scannen

Exposeren bij Jaarbeurs

De wereld is in korte tijd veranderd. Van digitalisering tot pandemie. Ondanks deze veranderingen blijft er de behoefte om elkaar te ontmoeten. De kracht van ‘live’ is door deze ontwikkelingen nog nooit zo helder geweest. Maar een veranderende wereld vraagt wel om een nieuwe aanpak. De events van de Jaarbeurs zijn daarom hybride. Het beste van beide werelden: live & online. 

Wanneer mensen samenkomen ontstaan er mooie dingen. Dat geldt ook voor de beurzen die de Jaarbeurs organiseert. Met 29 eigen titels zorgen wij ervoor dat organisaties in contact komen met de klanten van morgen. Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. We faciliteren groei en ontwikkeling in verscheidende segmenten: We hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT, media, zorg, onderwijs, travel en leisure. 

kracht van live

Onze beurzen

Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor ons centraal. Een overzicht van onze eigen beurzen vind je hieronder:

Duurzaamheid

In onze webshop voor exposanten is bij elke keuze duidelijk aangegeven wat de duurzamere opties zijn. Bij de standbouw levert het gebruik van herbruikbare materialen in plaats van bewerkt hout bijvoorbeeld een enorme milieuwinst en afvalbesparing op.

Kies bij onze horeca voor meer plantaardige alternatieven. Of overweeg meubilair gemaakt van plastic uit de Utrechtse gracht. Voor verlichting kiezen we exclusief voor energiezuinige ledverlichting. Momenteel zorgen deze duurzame keuzes al voor besparing op bijna tienduizend bomen per jaar. 

Duurzaamheid

Innovatie

Jaarbeurs heeft als doel om de meest duurzame en smart venue en organiser van Europa te worden, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. Zo organiseren en faciliteren we kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei.

Bij Jaarbeurs zijn wij host van verschillende beurzen en evenementen. Onze digitale producten en diensten kunnen flexibel worden ingezet zodat er per merk en klant gekeken kan worden naar de beste match.

KPN Digital Dutch 2021 - Jaarbeurs Utrecht

Zo zorgen wij voor een succesvolle beursdeelname

Al meer dan 100 jaar organiseren wij evenementen. Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze account managers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname.