Digitalisering en innovatie bij Jaarbeurs

Digitalisering en innovatie bij Jaarbeurs

Onze ambitie: de Most Smart Venue van Europa zijn!

Jaarbeurs is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten. Zowel live als online. Op deze pagina lees je hoe we met slimme digitale innovaties onze events unieker maken.

Waardevolle evenementen

Door innovatie in digitale producten maken we onze events nog waardevoller

Digitaal de juiste mensen bereiken

Met onze app en narrowcasting bereiken we meer bezoekers

Plug & Play faciliteiten voor organisators

Maak tijdens de meeting gebruik van onze faciliteiten en extra’s

Offline en online connecties

Door innovaties in registratie, online events en matchmaking leggen we makkelijker een connectie met ons publiek

Jaarbeurs wint internationale awards voor duurzaamheid en digitale innovatie

Tijdens het jaarlijkse UFI Global Congress neemt Koninklijke Jaarbeurs twee internationale awards in ontvangst. De Sustainability Award 2022 en de Digital Innovation Award 2022. Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “We zetten continu stappen om in 2030 de meest duurzame en slimme eventlocatie en -organisator van Europa te zijn. Ik ben ongelofelijk trots dat de stappen die we tot nu toe hebben gezet op het gebied van verduurzaming en digitalisering wereldwijd worden erkend. En hier zal het zeker niet bij blijven, de komende periode zullen we nog meer mooie initiatieven aankondigen.”

Digitale transformatie

Jaarbeurs heeft een heldere ambitie. Over een paar jaar willen we de meest slimme en duurzame evenementenlocatie van Europa zijn. Hiervoor zijn we als organisatie al hard op weg.

Wij vormen dé plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar bedrijven en markten de kans krijgen om hun groei te versnellen. Bij Jaarbeurs willen we de plek zijn waar mensen geïnspireerd raken, elkaar kunnen spreken en nieuwe kennis en inzichten opdoen. Deze ambitie omvat niet alleen live evenementen maar graag ook online.

Hybride of digitale ontmoetingen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving en zijn tevens een mooie toevoeging aan live ontmoetingen. Met onze digitale oplossingen maken we de evenementen bij Jaarbeurs nóg waardevoller. Iedereen kan meedoen, ongeacht je locatie. Door slimme tools en digitale innovatie met onze evenementenlocaties te combineren zijn de mogelijkheden oneindig.

Bereik de juiste mensen met de Jaarbeurs Live app

Innovatieve technieken en tools

Natuurlijk draait het op onze evenementen om live ontmoetingen, maar deze nieuwe digitale tools zorgen ervoor dat we live en online ontmoetingen nog unieker kunnen maken. Door onze ervaring en kennis te combineren met de nieuwste technologieën verrijken we iedere ervaring en geven we organisatoren en bezoekers inzicht en praktische informatie.

Daarom hebben we geïnvesteerd in:

  • Een innovatieve opnamestudio voor online events
  • De Jaarbeurs Live app: regel alles met één klik
  • Digital Out Of Home-schermen
  • Online platform om on-demand content te delen met je doelgroep
  • De mogelijkheid om snel te schakelen tussen apparaten met Plug & Play bij Jaarbeurs MeetUp vergaderzalen
  • Professionele apparatuur voor audio, video en geschikte sfeerverlichting
Jaarbeurs studio

Online events zoals talkshows, webinars, podcasts of livestreams hebben hun toegevoegde waarde bewezen, als alleenstaande events én in combinatie met live. Met online evenementen kun je altijd veilig doorgaan, is je bereik vaak nog groter én heb je leuke mogelijkheden om de interactie en dynamiek tijdens je event hoog te houden.

Wil je ook digitaal impact blijven maken en jouw doelgroep aan je binden? In onze professionele Jaarbeurs Studio is alles aanwezig om jouw online event tot een succes te maken. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest.

Offline en online connecties maken

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze accountmanagers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname. 

Neem contact met ons op

Slimme locaties voor evenementen

Wil jij een als organisator of exposant een evenement organiseren in een innovatieve en duurzame venue? Dan zit je bij Jaarbeurs goed. We denken graag met je mee om jouw event zo duurzaam mogelijk te maken. Daarnaast zetten we de nieuwste technologieën in om jouw bezoekers te verrassen. Bekijk onze smart venues eens per soort evenement:

  • Slimme studio met de nieuwste technologie voor webinars, talkshows, podcasts of online events
  • Vergaderruimtes met een Plug & Play uitrusting
  • Omvangrijke congreszalen met grootse audiovisuele mogelijkheden

Onze accountmanagers staan klaar om met jouw het evenement van morgen te organiseren. Welke tools of slimme oplossingen je ook nodig hebt, wij regelen het voor je. Laat ons weten wat voor evenement je wilt organiseren en wij denken volledig met je mee.
 

eventlocatie Utrecht Jaarbeurs