Jaarbeurs innovatie

Most Smart Venue

Jaarbeurs is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten. Zowel live als online. Op deze pagina lees je hoe we met digitale innovaties onze events nog waardevoller maken.

Onze digitale transformatie

Jaarbeurs heeft een heldere ambitie. Over een paar jaar willen we de meest slimme en duurzame evenementenlocatie van Europa zijn. Hiervoor zijn we al hard op weg.  

We zijn dé plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar bedrijven en markten de kans krijgen om groei te versnellen. We willen een plek zijn waar mensen geïnspireerd raken, elkaar kunnen spreken, en nieuwe kennis en inzichten kunnen opdoen. Live én online. Want digitaal is niet meer weg te denken uit de samenleving. Met onze digitale producten maken we evenementen nóg waardevoller. 

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Bereik de juiste mensen met de Jaarbeurs app

Jaarbeurs studio

De coronapandemie heeft voor een versnelling gezorgd op het gebied van online tools en netwerkplatformen. Bij de Jaarbeurs draait het natuurlijk om live ontmoetingen, maar deze nieuwe digitale tools zorgen er wel voor dat we ontmoetingen nog waardevoller kunnen maken. 

In 2021 hebben we daarom onze Jaarbeurs Studio gebouwd. Een innovatieve en professionele opnamestudio is voorzien van hoogwaardige techniek en interieur voor verschillende settings. Of je nu een webinar, talkshow, podcast of internationaal online event organiseert, het kan allemaal in de Jaarbeurs Studio. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest. 

Download brochure

Jaarbeurs studio

Digital Advertising

Er hangen Samsungschermen bij de entrees van de hallen en in het Beatrixgebouw. Via deze schermen kunnen wij informatie communiceren, zoals wegbewijzering en aankondigingen. Daarnaast is het voor organisaties mogelijk om te adverteren op deze schermen. Doordat de schermen op looproutes hangen, zijn ze goed zichtbaar. In slots kunnen hiermee meerdere advertenties laten zien, maar bijvoorbeeld ook filmpjes afspelen.

Download brochure

Samsung schermen

Offline en online connecties maken

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze accountmanagers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname. 

Neem contact met ons op