Digitale proposities

Benieuwd wat Jaarbeurs digitaal voor je kan betekenen? Ontdek al onze digitale proposities.

Online & offline connecties maken

Bij Jaarbeurs zijn wij organisator en host van verschillende beurzen en evenementen. Onze digitale producten en diensten kunnen flexibel worden ingezet zodat er per merk en klant gekeken worden naar de beste match.

Registratie & badge scanning

Met ons nieuwe registratiesysteem zorgen we voor een betere bezoekersflow. We gaan in de komende periode we een test doen met face recognizing en smart wear. Door deze ontwikkeling kunnen de klanten in de toekomst via een gezichtsscan en met bijvoorbeeld een smartwatch binnen komen op onze beurzen.

registratie badge scanning evenementen

Hybride event

Online en offline komen samen bij hybride events. Ook voor hybride events bieden wij vele mogelijkheden. Denk aan een vergadering, een talkshow, een webinar of presentatie. Zelfs een groot congres kan deels live, deels online plaatsvinden, compleet met plenaire sessies, een beursvloer, break-outs en netwerkmogelijkheden. En wat dacht je van een online show, vol interactie, beleving en creativiteit? De mogelijkheden van online en hybride events zijn eindeloos. Maak gebruik van de Jaarbeurs Studio en/ of onze hoogwaardige techniek om vanuit onze congreszalen een hybride evenement te organiseren.

hybride evenementen organiseren bij Jaarbeurs
App

Online & offline matchmaking

Met onze matching tool ontmoet je de juiste personen vooraf én tijdens een beurs! Er wordt voorafgaand aan de beurs een match gemaakt tussen exposanten en bezoekers. Met deze tool kom je gemakkelijker in contact met de juiste mensen. Omdat het al mogelijk is om voorafgaand aan de beurs in contact te komen heb je dus meer tijd om goede contacten te leggen, in plaats van de gebruikelijke 2-3 beursdagen. 

online offline matchmaking tijdens beurzen

E-directory

Zorg ervoor dat je als exposant gevonden wordt door de bezoekers van de beurs! Door middel van onze e-directory krijgt jouw bedrijf meer zichtbaarheid en kunnen bezoekers gemakkelijk zien welke producten of diensten jouw bedrijf verkoopt. De beurs wordt hiermee ook voor de bezoeker een stuk overzichtelijker!

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze accountmanagers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname. 

Neem contact met ons op