Digitale proposities

Benieuwd wat Jaarbeurs digitaal voor je kan betekenen? Hier lees je al onze digitale proposities.

Online & offline connecties maken

Bij Jaarbeurs zijn wij host van verschillende beurzen en evenementen. Onze digitale producten en diensten kunnen flexibel worden ingezet zodat er per merk en klant gekeken worden naar de beste match.

Registratie & badge scanning

Met ons nieuwe registratiesysteem zorgen we voor een betere bezoekersflow. Aankomend jaar gaan we een test doen met face recognizing en smart wear. Door deze ontwikkeling kunnen de klanten in de toekomst via een gezichtsscan en met bijvoorbeeld een smartwatch binnen komen op onze beurzen.

Registratie & badgescanning

Hybride event

Online en offline komen samen bij hybride events. Ook voor hybride events bieden wij vele mogelijkheden. Denk aan een vergadering, een talkshow, een webinar of presentatie. Zelfs een groot congres kan deels live, deels online plaatsvinden, compleet met plenaire sessies, een beursvloer, break-outs en netwerkmogelijkheden. En wat dacht je van een online show, vol interactie, beleving en creativiteit? De mogelijkheden van online en hybride events zijn eindeloos. Veel events maken daarbij gebruik van de nieuwe Jaarbeurs Studio.

Online event\
App

Online & offline matchmaking

Met onze matching tool ontmoet je de juiste personen vooraf én tijdens een beurs! Er wordt voorafgaand aan de beurs een match gemaakt tussen exposanten en bezoekers. Met deze tool kom je gemakkelijker in contact met de juiste mensen. Omdat het al mogelijk is om voorafgaand aan de beurs in contact te komen heb je dus meer tijd om goede contacten te leggen, in plaats van de gebruikelijke 2-3 beursdagen. 

Matchmaking

E-directory

Zorg ervoor dat je als exposant gevonden wordt door de bezoekers van de beurs! Door middel van onze e-directory krijgt jouw bedrijf meer zichtbaarheid en kunnen bezoekers gemakkelijk zien welke producten of diensten jouw bedrijf verkoopt. De beurs wordt hiermee ook voor de bezoeker een stuk overzichtelijker!

E-directory

Klaar om jouw klanten van morgen te ontmoeten?

Onze accountmanagers staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden en zoeken samen met organisaties naar de beste invulling van een beursdeelname. 

Neem contact met ons op