Service en support op maat voor jouw event

Begeleiding en extra services op maat

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij alle expertise in huis om jou te ondersteunen bij de organisatie van jouw evenement, beurs, congres of vergadering.

Evenementen organiseer je samen met én bij Jaarbeurs. Wij helpen je doelstellingen te behalen en zorgen voor professionele begeleiding en extra services op maat.

Persoonlijke service

Jouw persoonlijke eventmanager is jouw vaste aanspreekpunt

Creatief Meedenken

Vanuit jarenlange ervaring denken wij graag met jou mee!

Technische faciliteiten

Hulp nodig tijdens het evenement? Onze technici staan voor je klaar.

Groeimogelijkheden voor je event

Kleine of grote groepen mensen: wij hebben de juiste ruimte.

Onze expertise en services beschikbaar voor jouw evenement

Heb je bij ons jouw locatie gevonden voor je evenement? Dan staan we voor je klaar om werk uit handen te nemen. Voor én tijdens het evenement kun je gebruik maken van onze professionele evenementenbegeleiding en extra services. Samen bespreken we jullie wensen, verwachtingen en ideeën. We denken proactief met je mee en springen bij waar nodig. We kijken daarbij naar de doelstellingen en mogelijkheden. Zo weet je zeker dat het evenement verloopt zoals jij wilt.

Service op maat met een professioneel team

Jouw persoonlijke account- en eventmanager staat samen met het hele team tot jouw beschikking. We denken proactief mee over het concept, de inrichting, catering en uitvoering. Samen zorgen we ervoor dat het event een succes wordt. 

Neem contact op met je accountmanager om jouw specifieke wensen voor jouw event in een van onze eventlocaties te bespreken.

Organiseer jouw congres, bedrijfsevenement, conferentie of bijeenkomst bij Jaarbeurs in Utrecht.

Wij hebben de ambitie om de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa te zijn. Alleen samen bouwen we aan een duurzame toekomst. Zowel voor organisatoren als onze eigen merken willen wij duurzaamheidsambities aantoonbaar helpen aanjagen en versnellen.

Daarbij hoort ook het steeds groener organiseren van beurzen en evenementen onder ons dak. Wij willen duurzame groei versnellen voor onze klanten, bezoekers én medewerkers. Dit doen we door meer duurzame alternatieven aan te bieden en klanten te motiveren in groenere keuzes. Hoe we dit in de praktijk toepassen lees je op onze pagina over duurzaamheid bij Jaarbeurs.

Wil jij jouw event een duurzaam karakter geven? Jouw accountmanager kan je helpen met verschillende tips en partners om dit vorm te geven op jouw evenement. 

Het Jaarbeurs team helpt je jouw event succesvol te maken door:

Service en support op maat voor jouw event
Myrthe Dekker

"Ik vind het ontzettend gaaf om mijn klanten te helpen van hun event een succes te maken. Laatst wilde een klant de catering laten aansluiten op het thema van zijn bijeenkomst: ontdekken. Samen met de chef heb ik gezocht naar nieuwe smaken die zijn gasten konden proeven, zoals zalmbonbons met witte chocolade. Het was een succes, en dat telt." Myrthe Dekker - Accountmanager Congressen

Wij zetten onze passie en creativiteit in voor jouw gasten

Onze teamleden zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en doen dit al jaren met veel passie. Organiseer bij ons jouw evenement, borrel, beurs, workshop, meeting of concert en wij zorgen dat jouw gasten de aandacht krijgen die zij verdienen.

We creëren nieuwe kansen en bieden groeimogelijkheden, alles is mogelijk. Jaarbeurs is véél meer dan alleen een grote evenementenlocatie.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees de eventcases van bedrijven die je zijn voorgegaan. 

Maak gebruik van ons netwerk en expertise

Met 100+ jaar ervaring kennen we de succesfactoren van een event. We adviseren je graag hoe je het meest uit je event haalt. Gebruik onze expertise of die van onze partners. 

We kunnen je koppelen aan partners op gebied van IT, audiovisuele techniek, sprekers, inrichting, entertainment of catering. Jaarbeurs zoekt bij iedere gelegenheid naar de juiste combinatie van mensen. Zo halen we samen het allerbeste uit jouw evenement.

Service en support op maat voor jouw event