Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

Van woensdag 5 t/m zaterdag 9 oktober worden de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland! Je vindt er natuurlijk de nieuwste kampeermiddelen, van campers, caravans en vouwwagens tot avontuurlijke dak- en familietenten. Het blijft niet bij alleen kampeermiddelen je ‘ns haarfijn van binnen en buiten kunt bekijken, op dit event word je compleet ondergedompeld in alles wat komt kijken bij jouw ideale kampeervakantie.

De handigste kampeeraccessoires, waardevolle ‘tips & tricks’ van kampeerprofessionals en populaire kampeerinfluencers én interactieve workshops. Maak er kennis met outdoor activiteiten, van hiken tot bushcraft, leer de mooiste vakantiefoto’s te maken, stap op een e-bike óf ontdek de meest verrassende bestemmingen en campings voor jouw volgende kampeeravontuur.

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of er juist voor het eerst kennis mee maakt, en of je nu voor back to basic of glamping gaat, na een bezoek aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan iedereen zo aan z’n volgende roadtrip beginnen!