Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

Bij de Jaarbeurs is iedereen welkom in een veilige omgeving. Om de veiligheid van al onze bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we al onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs. Deze zijn vanaf 25 september verplicht voor locaties zoals de Jaarbeurs. Daarnaast vragen we je de basisregels van het RIVM te blijven volgen:

  • Desinfecteer je handen
  • Blijf thuis bij klachten

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Coronatoegangsbewijs scannen

Coronatoegangsbewijzen

We zijn enorm blij dat we weer evenementen mogen organiseren. De veiligheid van onze bezoekers, klanten en medewerkers staat hierbij voorop. 

Vanaf 25 september zijn wij verplicht alle bezoekers van onze gebouwen te controleren op een coronatoegangsbewijs. Naast dat dit een verplichting is geloven we er ook in dat dit een belangrijke stap is in het veilig samenbrengen van exposanten en bezoekers zonder 1,5 meter maatregel.

 

Kiwa COVID-19 keurmerk

De Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontvangen. De afgelopen periode heeft Kiwa de maatregelen getoetst die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan de Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Logo Kiwa Keurmerk