Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?
Jaarbeurs beschikt over 4.300 parkeerplaatsen. Bekijk de plattegrond voor de parkeerplaats die dichtbij jouw bestemming ligt. Voor een bijeenkomst in het Beatrixgebouw, bij Jaarbeurs MeetUp of het Beatrix Theater adviseren wij P1 of P3. Voor een bijeenkomst in het hallencomplex, Media Plaza of Supernova adviseren wij P2 en P4.

Lees alles over parkeren bij Jaarbeurs.
Wat kost parkeren bij Jaarbeurs?

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur). Voor P2 en P4 geldt vanaf het 4e parkeeruur het dagtarief van €16,00. Op P1 en P3 geldt vanaf het 5e parkeeruur het dagtarief van €20,00 (dichtbij Beatrixgebouw en binnenstad). Op de plattegrond worden de terreinen aangegeven. Na 24 uur vanaf het inrijtijdstip, betaal je per dag.

Let op: wanneer er een mobiliteitsplan van kracht is i.v.m. een grootschalig event kan er sprake zijn van maatwerk parkeertarief. 

Alle informatie over parkeren bij Jaarbeurs vind je op de pagina Parkeren

Wat is het navigatieadres voor parkeren bij Jaarbeurs?
Voor parkeren op P1, gebruik Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht.

Voor parkeren op P2 en P4 van Jaarbeurs, gebruik Truus van Lierlaan 1 – Utrecht.

Voor parkeren op P3, gebruik Van Zijstweg 21 – Utrecht.
Wat is de loopafstand vanaf Jaarbeurs naar Utrecht centrum?
Afhankelijk van waar je parkeert, is de loopafstand korter of langer naar Utrecht Centrum. Vanaf P1 en P3 is het slechts enkele minuten lopen naar het Centraal Station. Vanuit het station loop je zo het centrum in.
Waar ligt Media Plaza?
Het congresgebied Media Plaza ligt in het hallencomplex van Jaarbeurs. Je bereikt Media Plaza via de roltrappen naar boven in de centrale hal van het hallencomplex.
Bovenaan de roltrap word je verwelkomd door onze gastvrouw of -heer. Bekijk ook onze plattegrond.
 
 
Waar ligt Supernova?
Het congresgebied Supernova ligt in het hallencomplex van Jaarbeurs. Je bereikt Supernova via de roltrappen naar boven in de centrale hal van het hallencomplex.
Bovenaan de roltrap word je verwelkomd door onze gastvrouw of –heer. Bekijk ook onze plattegrond.
 
 
Waar vind ik de gevonden voorwerpen terug?
Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan ons, check dan de website iLost. Hier vind je dagelijks een update van alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.
Waar vind ik de garderobe?
Jaarbeurs heeft een bewaakte garderobe waar je voor € 1,50 per item een jas en/of bagage kwijt kunt. De garderobe is geopend tijdens beurzen en evenementen.

Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Hallencomplex en bij de receptie (begane grond) in het Beatrixgebouw.
Wat zijn de openingstijden van het evenement dat ik ga bezoeken?
Alle praktische informatie, zoals openingstijden en toegangsprijzen, zijn te vinden op de eigen website van het event of de beurs zelf. Vaak staan de openingstijden ook vermeld in het desbetreffende agenda-item.
Kan ik mijn huisdier meenemen naar Jaarbeurs?
Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is ook geen opvang bij Jaarbeurs mogelijk. Hulphonden zijn wel toegestaan. 
Zijn er vacatures of stageplekken bij Jaarbeurs?
Voor alle vacatures (vaste baan en bijbaan) en stageplekken kijk je op werkenbijjaarbeurs.nl. Wil je een open sollicitatie sturen, stuur deze dan naar solliciteren@jaarbeurs.nl.
Welke musical speelt er momenteel in het Beatrix Theater?
Kijk voor de meest actuele programmering van de musicals op de website van het Beatrix Theater.
Zijn er voorzieningen voor mindervalide bezoekers?
Rolstoel lenen
Wij hebben een aantal rolstoelen beschikbaar. Deze zijn te vinden in het hallencomplex bij Entree Oost en in het Beatrixgebouw. Voor het gebruik van een rolstoel in het hallencomplex meld je je bij de EHBO-ruimte. Deze bevindt zich naast de receptie van Entree Oost. In het Beatrixgebouw meld je je voor een rolstoel bij de receptie. Het is niet mogelijk een rolstoel van tevoren te reserveren.
 
Slechthorend
Het Beatrix Theater is standaard uitgerust met een infraroodzendinstallatie. Ben je te gast bij ons vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp, neem dan van tevoren contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch via 030 295 59 11 of stuur een e-mail naar info@jaarbeurs.nl.
Is er een kolfruimte bij Jaarbeurs?
Zowel in het Beatrixgebouw als in het hallencomplex is een kolfruimte. Hier staan ook koelkastjes. De sleutel voor de kolfruimte haal je op bij de receptie van het Beatrixgebouw of het hallencomplex. De gastvrouw of -heer vertelt dan ook waar deze ruimte exact te vinden is.
Waar zet ik mijn fiets neer?
Op parkeerterrein P3 is er een fietsenstalling waar jouw fiets kan staan. De fietsenstalling is niet overdekt en parkeren is altijd op eigen risico.
Daarnaast heb je ook 2 fietsenstallingen van de NS in de buurt: NS Fietsenstalling Jaarbeursplein en Utrecht Centraal - Fietsenstalling Knoop. Hier kan je de eerste 24 uur de fiets gratis stallen met de OV-chipkaart. Deze fietsenstallingen zijn bewaakt en overdekt.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Maak gebruik van onze chat en wij reageren zo snel mogelijk
Gebruik chat