Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
030 295 58 81
Supernova
Een nieuwe dimensie
Vrijblijvende offerte
Supernova verleidt, inspireert en verplettert. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor de meest flexibele en centrale vergaderplekken van Nederland.
Supernova
Supernova geeft een nieuwe dimensie aan uw congres of event in een bijna buitenaardse ambiance. Met deze veelzijdige locatie heeft Jaarbeurs een kennisknooppunt gecreëerd waarin alles draait om verbinding en de juiste energie. Supernova is dé ontmoetingsplek van Nederland waar u kennis deelt en vermenigvuldigt.
Vergaderen vanaf €100 per uur *
Waarom zou u een heel dagdeel betalen als uw vergadering maar één of twee uur duurt? Bij Jaarbeurs Supernova betaalt u gewoon per uur in plaats van per dagdeel. U betaalt € 100 per uur voor de zaal, ongeacht het aantal personen. Dit tarief is geldig in combinatie met afname van een catering arrangement à €5,75 per persoon. Hiermee maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee en krijgt u iets lekkers bij ontvangst.

*Vraag naar de voorwaarden
Voor iedere gelegenheid de perfecte zaal
TransitZone
TransitZone
Progress
Progress
Quest, Expedition
Quest, Expedition
Mission
Mission
Supernova: uniek en onderscheidend
1
Congrescentrum met 5 zalen
2
Geschikt voor groepen tot 440 personen
3
Centrale ligging in de Jaarbeurs
4
Op 5 minuten loopafstand van CS Utrecht
5
De zalen zijn flexibel in gebruik en opstelling
6
Opvallend en uniek decor met vooruitstrevend design
7
Kennisdeling en interactie staan centraal
8
High tech, high-touch
9
WIFI
10
Ruime parkeergelegenheid
Filosofie
Bij elk evenement hoort een functionele locatie, een kloppend inrichtingsplan, het juiste eten en drinken en passende geuren, kleuren en geluiden.
Indrukken beklijven het beste als alle zintuigen op de juiste manier worden geprikkeld. Supernova biedt hét concept voor een succesvolle vergadering, congres, training of presentatie. Bespeel de zintuigen van uw gasten en creëer de juiste sfeer voor een optimaal resultaat.
Ontdek de kracht van Supernova
Supernova combineren?
Een veilige en warme omgeving: het Julianagebied is de perfecte locatie om elkaar exclusief te ontmoeten en enthousiasmeren. Samen zijn en belevingen delen.
Wat de klant zegt is waar
‘In 2014 hebben we Exact Live in de Hallen, Supernova en Media Plaza georganiseerd. Exact Live is het grootste jaarlijkse event van één van onze belangrijkste klanten: dan wil je dat alles top geregeld is. Bij Jaarbeurs is dat het geval: van catering tot techniek. Een fijne partij die bijna nooit “nee” laat horen en er alles aan doet om de juiste oplossing te vinden. Iedere keer weer. Dat is heel lekker samenwerken.’
Paul Riedijk, Manager Corporate Campaigns Synpact
Volg Jaarbeurs