Locatie huren

Restaurant Speys in Utrecht

Bij Speys kun je terecht voor een lekkere koffie, heerlijk diner of gezellige borrel. Of huur het af voor jouw eigen evenement.

Welkom bij restaurant Speys! Ons restaurant in Utrecht is de ideale plek voor een hapje en drankje voor of na jouw bezoek aan Jaarbeurs. Vanaf Kinepolis en Jaarbeurs Ingang Oost ben je binnen no-time bij Speys.

Openingstijden

Maandag - woensdag: gesloten
Donderdag - zondag: 15.00 – 21.00 uur

Tijdens beursdagen geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Van 15 juli tot en met 21 augustus 2024 zijn wij gesloten.

De keuken is op alle openingsdagen tot 19.30 geopend.

Adres

Veemarktplein 50 Utrecht
3521 AG Utrecht

OV & parkeren

Ons restaurant is gemakkelijk bereikbaar met OV en auto

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer:
06-30348513

Bekijk nu onze menukaart

Speys is de ideale plek voor een hapje of drankje voor of na jouw bezoek aan het hallencomplex van de Jaarbeurs of je filmavond bij Kinepolis. Vanuit Kinepolis en Ingang Oost van de Jaarbeurs hallen loop je zo binnen bij restaurant Speys. Van een vers belegde sandwich tot een heerlijke Italiaanse pizza en van een baristakwaliteit cappuccino tot een fris biertje. De industriële vormgeving draagt bij aan de sfeer van jouw genietmoment. Bij Speys ben je aan het juiste adres voor gezellige ontspanning.

Wist je dat we ook een hele aantrekkelijke combinatie deal hebben? Je geniet zo snel van een menu voor een vaste prijs. Een heerlijk diner waarbij je weer snel door kunt naar een evenement bij Jaarbeurs of een film in Kinepolis. Bekijk de combideal hieronder.

Momenteel is er geen actuele menukaart beschikbaar, deze komt er zo spoedig mogelijk aan.

Profiteer van de Speys combideal

Runderburger óf Beyond burger + verse frites + drankje (exclusief speciaalbieren & gedistilleerd) €15,25.

Huur restaurant Speys voor jouw evenement

Bij Speys kun je ook terecht als je een locatie in Utrecht nodig hebt voor jouw evenement of feest. Je kunt onze bovenverdieping afhuren, die we exclusief voor jou inrichten. Meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Locatie huren

Je bent van harte welkom bij restaurant Speys! Je kunt bij Speys te ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. 

Openingstijden: 
Maandag - woensdag: gesloten
Donderdag - zondag: 15.00 – 21.00 uur

Tijdens beursdagen geopend van 09.00 tot 21.00 uur.
 

Werken bij Speys

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan in de horeca? En wil jij werken in de levendige omgeving van Jaarbeurs met de leukste collega’s? Wij zijn op zoek naar fulltime en parttime collega's. Ervaring is geen vereiste. Enthousiasme wel! Stuur hier een open sollicitatie met daarin jouw cv en motivatie.

Duurzame keuzes bij restaurant Speys

Bij restaurant Speys houden we van de wereld. Daarom doen we zo goed mogelijk ons best om samen met Jaarbeurs te werken aan duurzame bedrijfsvoering. Dat doen we door onze menukaart meer vegetarisch te maken en voedselverspilling tegen te gaan.

Daarnaast investeren we in Speys in lokale en verse producten. Voedsel uit de buurt maakt een stuk minder kilometers en is vaak seizoensgebonden. Hierdoor mogen we met prachtige producten koken en werken we samen met Utrechtse leveranciers met een duurzaamheidskeurmerk.

Jaarbeurs duurzaamste congres- en eventlocatie van Europa

Nog meer genieten van eten in Utrecht