Welkom bij Speys

Speys

Kom langs voor een snelle hap!

Voor een lekkere kop koffie, heerlijk diner of gezellige borrel heten wij je graag welkom bij Speys.

Speys

Speys is de ideale plek voor een hapje of drankje voor of na jouw bezoek aan het hallencomplex van de Jaarbeurs of je filmavond bij Kinepolis. Vanuit Kinepolis en Ingang Oost van de Jaarbeurs hallen loop je zo binnen bij restaurant Speys. Van een vers belegde sandwich tot een heerlijke Italiaanse pizza en van een baristakwaliteit cappuccino tot een fris biertje. De industriële vormgeving draagt bij aan de sfeer van jouw genietmoment. Bij Speys ben je aan het juiste adres voor gezellige ontspanning.

Speys 1

Tot snel bij Speys!

Reserveer hier een tafel bij Speys en geniet van heerlijke maaltijden.

Hamburger deal

Een lekkere rund- of vegetarische burger met friet én een drankje naar keuze voor € 14,25.

Pizza deal

Ga voor een pizza salami of margherita met een drankje naar keuze én koffie na voor € 14,25.

Cinemenu

Een hamburger of pizza deal in combinatie met een filmvoucher voor € 21,75 (t.w.v. een 2D film, exl. toeslagen voor Kinepolis bioscopen).

Cocktail night

Elke donderdag en vrijdag alle cocktails bij Speys voor € 7,00! Welke cocktail is jouw favoriet?

Locatie huren

Bij Speys kun je ook terecht als je een locatie in Utrecht nodig hebt voor jouw (bedrijfs)borrel of feestje. Je kunt onze bovenverdieping afhuren, die we exclusief voor jou inrichten. Meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Locatie huren

Werken bij Speys


Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan in de horeca? En wil jij werken in de levendige omgeving van Jaarbeurs met de leukste collega’s? Wij zijn op zoek naar fulltime en parttime collega's. Ervaring is geen vereiste. Enthousiasme wel! Solliciteer door een e-mail te sturen aan speys@jaarbeurs.nl met daarin jouw cv en motivatie.