Proef de zomer - Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

Proef de (H)eerlijke Zomer

Organiseer jouw vergadering bij Jaarbeurs MeetUp in Utrecht

Boek deze zomer je bijeenkomst bij Jaarbeurs MeetUp voor een zomers cateringarrangement

Al nagedacht over een meeting in de zomer?

Door je bijeenkomst in de zomerperiode te organiseren vermijd je de drukke agenda’s van het najaar en krijg je een extra positieve boost door het weer. Want van zonlicht word je niet alleen vrolijk, maar ook vitaler.

Wist je dat zonlicht je helpt sneller te denken en beter te focussen? Een beter moment om te vergaderen dan de zomer ís er volgens ons dus niet!

Jaarbeurs MeetUp zomer vergaderen vergaderlocatie Utrecht

(H)eerlijke zomerse catering

Om het éxtra aantrekkelijk te maken heeft Jaarbeurs een zomers en (h)eerlijk cateringarrangement samengesteld, voor iedereen die in juli of augustus bij Jaarbeurs MeetUp komt vergaderen!

Een verfrissend alternatief voor bij je meetings.

Een aanbod vol (lokale) producten uit het seizoen, mét een eigen verhaal. Stuk voor stuk verdienen ze de titel 'feel good summer food'. 

  Koekjes van de Koekfabriek Utrecht duurzame catering

  We noemen er een paar:

  • Koekjes van de Koekfabriek De lekkerste ambachtelijk geproduceerde koekjes van Utrecht worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking. Door dit werk in de bakkerij hebben zij een baan en staan ze midden in de maatschappij.
  • Bekers biologisch ijs in verschillende smaken
  • Een fris drinksoepje van de Verspillingsfabriek. 
  • Yoghurt bar Boer en land yoghurt met verschillende toppings zoals bijvoorbeeld aardbei, framboos, granola en amandel.

  Meer weten over de ruimtes en dit heerlijke assortiment? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Catering

  Vergaderen of trainen bij Jaarbeurs MeetUp

  Van inspirerende sessies en creatieve workshops tot interessante meetings en waardevolle trainingen. Vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp is de plek voor elk type bijeenkomst en biedt ruimte voor creatieve ideeën. Wij toveren een zaal om tot elke gewenste sfeer inclusief inrichting, uitstekende foodservice en audiovisuele middelen. Eén ding is zeker: Jaarbeurs maakt ontmoetingen onvergetelijk.

  Duurzame catering

  Jaarbeurs gelooft in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. Waarbij de impact op de aarde wordt verminderd door bijvoorbeeld het hergebruik van grondstoffen en opwekken van groene energie.

  • Wij verduurzamen onze catering zoveel mogelijk. Dat houdt in dat wij voornamelijk vegetarische gerechten bij onze cateringopties serveren. We ontwikkelen nieuwe menu’s samen met topchefs en onze partner Greendish.
  • We maken onze gerechten zoveel mogelijk vers en on-the-spot klaar, om zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan. Is er na een evenement toch vers voedsel over? Dan komt dit terecht bij de Voedselbank Utrecht of vind het zijn weg via app Too Good To Go.
  • Voedsel uit de buurt maakt minder vervoerskilometers én is vaak voedsel van het seizoen. Vers brood, verse kaas en groenten komen zoveel mogelijk van Utrechtse leveranciers. Producten die van verder weg komen, zoals koffie en sinaasappels, hebben altijd een duurzaamheidskeurmerk: meer waarde voor mensen en voor het milieu.
  Jaarbeurs duurzaamste congres- en eventlocatie van Europa

  Het Proef de (H)eerlijke Zomer arrangement is geldig voor Jaarbeurs MeetUp boekingen in de maanden juli en augustus, vanaf minimaal 10 personen.