Overheidsmaatregelen

Wat mag er allemaal bij de Jaarbeurs?

Op deze pagina vind je actuele informatie over wat er op dit moment mogelijk is bij de Jaarbeurs. 

Update: 4 augustus 2021

Op maandag 2 augustus jl. heeft het kabinet bekend gemaakt dat het verbod op eendaagse evenementen zonder vaste zitplaats wordt verlengd tot 1 september 2021. Kleinschalige evenementen zijn onder voorwaarden toegestaan. Naar verwachting is er rond 13 augustus meer bekend over de voorwaarden voor evenementen na 1 september. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hieronder vind je een overzicht van wat er op dit moment mogelijk is bij ons: 

  • Bijeenkomsten kunnen bij ons plaatsvinden zolang de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Aan ruimte hebben wij geen gebrek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst te bespreken. Aan bezoekers van congressen en vergaderingen vragen we om zich vooraf te registreren en de gezondheidscheck te doen. 
  • Evenementen waarbij sprake is van doorstroom van bezoekers, zoals beurzen, zijn onder voorwaarden toegestaan. Daarbij geldt er een regel van 5 vierkante meter per persoon.
  • Het cateringaanbod is aangepast aan de geldende maatregelen en hygiënisch verpakt.
  • Het is niet meer verplicht om een mondkapje te dragen bij de Jaarbeurs.

De basisregels (1,5 meter afstand houden, testen bij klachten, drukte vermijden, handen wassen) blijven nog steeds gelden. Klik hier om te zien welke maatregelen Jaarbeurs heeft genomen zodat jij weer veilig een bijeenkomst of event kan bezoeken of organiseren.

Heb je een vraag over de doorgang van een bijeenkomst of event? Of wil je een bijeenkomst of vergadering bij ons plannen? Neem dan contact op je accountmanager of één van onze andere collega's.