Julianagebied

Julianazalen

Juliana is een harmonieuze congreslocatie in het midden van Nederland.

Tot 450 personen

In het Julianagebied kunnen maximaal 450 personen deelnemen aan jouw bijeenkomst.

Flexibel congrescentrum

Organiseer jouw congres of vergadering in het Julianagebied.

Persoonlijke service

Krijg professionele begeleiding en extra services op maat.

Locatie naast Utrecht Centraal

Congrescentrum Juliana bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Congreslocatie in Utrecht

In de Julianazalen gaat alle aandacht uit naar het onderwerp van jouw bijeenkomst. Een setting waar een geborgen sfeer heerst. Een foyer met veel daglicht, een ruime congreszaal en vier sessiezalen met losse foyer. Deze klassieke congresruimte is separaat gelegen van de overige ruimtes van Jaarbeurs en zorgen voor een gevoel van exclusiviteit.

Sprekers kunnen dieper ingaan op bepaalde onderwerpen en deelnemers bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Het draait allemaal om samen zijn en ervaringen delen. 

 

Julianagebied congres centrum Jaarbeurs Utrecht evenementen

Capaciteit en toegankelijkheid Julianazalen

Afhankelijk van de wensen vind je hiernaast de maximale capaciteit in de Julianazalen en de aangrenzende foyers, zalen en bars. In totaal is congrescentrum Juliana geschikt voor 450 bezoekers.

Het congrescentrum is te vinden op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw. De zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

Neem contact op met onze accountmanagers om de juiste keuze voor jouw evenement te maken, of download onze brochure. We denken graag met je mee.

Capaciteit Julianagebied opstellingen congrescentrum - Jaarbeurs Utrecht

Feiten en cijfers Julianazalen

Bekijk onze interactieve plattegrond om een nog beter beeld te krijgen van de faciliteiten, omvang en ruimtes. 

Organiseer jouw congres, bedrijfsevenement, conferentie of bijeenkomst bij Jaarbeurs in Utrecht.

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen vierkante meters

Fleur van den Berg

We helpen je graag

Accountmanager Fleur

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Julianazalen is een congrescentrum met veelzijdige zalen.

Meer weten? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden van ons congrescentrum in Utrecht.

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Cases

Trading Card Games Jaarbeurs
Case

Waarom Jaarbeurs is uitgegroeid tot dé hotspot voor Trading Card Games

Utrecht en Koninklijke Jaarbeurs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Want wie Utrecht zegt, zegt Jaarbeurs. En andersom. Tegenwoordig hebben ze nog een gemene deler, want samen hebben ze zich ontpopt tot een mekka voor liefhebbers van Trading Card Games (TCG). Vanuit alle hoeken van de wereld komen TCG-fans naar Jaarbeurs om kaartspellen van onder andere One Piece, Pokémon, Magic the Gathering en Yu-Gi-Oh! te spelen.
Lees meer
Rabobank 125 jaar medewerkersfeest bij Jaarbeurs Utrecht Evenementenlocatie
Case

Rabobank organiseert festival voor 10.000 man bij Jaarbeurs

Een compleet evenement voor 10.000 medewerkers organiseren in ongeveer drie weken tijd. Onmogelijk, zou je zeggen. En toch deed Rabobank het. Ter ere van het 125-jarig bestaan werd alles uit de kast getrokken voor een immens groot feest bij Koninklijke Jaarbeurs. Hoe ze dit klaarspeelden in zo’n korte tijd? Eventmanager bij de Rabobank, Hester Wilms onthult: ‘Wederzijds vertrouwen in elkaar.
Lees meer
PTG
Case

PTG/e kiest voor Jaarbeurs als vaste opleidingslocatie

Van ‘incidenteel’ een vergaderruimte huren bij Koninklijke Jaarbeurs naar 25 dagen per jaar een vaste zaal om postacademische cursussen te geven. Polymer Technology Group Eindhoven (PTG/e BV) heeft sinds een jaar ‘een nieuwe strategische plek’ gevonden bij het vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp in het Beatrixgebouw in Utrecht. Tijd voor een evaluatie. Waarom kiest deze onderzoeks- en kennispartner specifiek voor Jaarbeurs en wat maakt het een geschikte locatie voor hun opleidingen?
Lees meer
Vilans testimonial zorgcongres bij Jaarbeurs Beatrix Theater
Case

Klant aan het woord: Vilans over succesvol samenwerken tijdens hun congres bij Jaarbeurs

Bij Jaarbeurs streven we ernaar om elke samenwerking tot een succes te maken. Daarom zijn we trots om een nieuwe testimonial video te presenteren waarin Vilans, expertisecentrum voor langdurige zorg, hun ervaring deelt over het organiseren van hun congres in ons Beatrix Theater. Bekijk het interview en ontdek wat Vilans te zeggen heeft over onze locatie, faciliteiten en ondersteuning tijdens het organiseren van hun congres.
Lees meer
Vakbeurs Openbare Ruimte
Case

Jaarbeurs en Vakbeurs Openbare Ruimte: samen naar succes

Verdubbeld in oppervlakte. Dát gebeurde er toen ExpoProof besloot om de Vakbeurs Openbare Ruimte te verplaatsen naar de hallen van Koninklijke Jaarbeurs. Wat volgt is een nauwe samenwerking waar ‘begrip voor elkaars situatie’ de boventoon voert. Marcel Beelen, COO ExpoProof, vertelt er meer over.
Lees meer
Geheugenpolidag
Case

Kracht van vertrouwdheid: Jaarbeurs als gastheer van Geheugenpolidag

‘Dit voelt weer als thuiskomen’ zegt Ellis Verpoort, projectmanager van Congress Care, als ze weer bij Koninklijke Jaarbeurs binnenstapt. Sinds een paar jaar organiseert Congress Care in opdracht van Nederlands Geheugenpoli Netwerk (NGN) elk jaar in de eerste week van november, de Geheugenpolidag bij Jaarbeurs. Ze is nog steeds blij met de keuze voor de congreslocatie in Utrecht.
Lees meer

Bekijk alle ruimtes