Service en support op maat voor jouw event

Compleet verzorgd event support

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij de expertise in huis om jou met alle middelen te ondersteunen bij de organisatie van jouw evenement, beurs, congres of vergadering.

Evenementen organiseer je samen met én bij Jaarbeurs. Wij helpen je doelstellingen te behalen en ontzorgen je met professionele service op maat.

Persoonlijke service

Jouw persoonlijke eventmanager is jouw vaste aanspreekpunt

Creatief Meedenken

Vanuit jarenlange ervaring denken wij graag met jou mee!

Technische faciliteiten

Hulp nodig tijdens het evenement? Onze technici staan voor je klaar.

Groeimogelijkheden voor je event

Wij hebben alle ruimte voor kleine tot grote groepen mensen.

Onze expertise en event support staan klaar voor jouw evenement

Heb je bij ons jouw locatie gevonden voor je evenement? Wij staan graag voor je klaar om voorbereidingen uit handen te nemen. Voor én tijdens het evenement kun je gebruik maken van onze professionele evenementenbegeleiding door de jarenlange expertise van onze eventmanagers. Samen bespreken we jullie wensen, verwachtingen en ideeën. We kijken samen naar de doelstellingen en mogelijkheden. Zo weet je zeker dat het evenement verloopt zoals jij wilt.

Service op maat met een professioneel team

Jouw persoonlijke accountmanager en eventmanager staan samen met het hele team tot jouw beschikking. Voor, tijdens en na jouw evenement, met service op maat. Afhankelijk van jouw eigen hulpvraag denken onze experts graag proactief mee over het concept, maar ook over de inrichting, catering en uitvoering wordt grondig nagedacht. Samen zorgen er voor dat het event een succes wordt. 

Neem contact op met je accountmanager om jouw specifieke wensen voor jouw event in één van onze eventlocaties te bespreken.

Organiseer jouw congres, bedrijfsevenement, conferentie of bijeenkomst bij Jaarbeurs in Utrecht.

Het Jaarbeurs team helpt je jouw event succesvol te maken door:

  • Persoonlijk partnership
  • Proactief meedenken én -werken
  • Snel en flexibel handelen
  • Oplossingsgericht
  • Sterk in logistiek en techniek
  • Catering op maat
  • Operationele ondersteuning
  • Hulp bij marketing vraagstukken
Service en support op maat voor jouw event
Myrthe Dekker

"Ik vind het ontzettend gaaf om mijn klanten te helpen van hun event een succes te maken. Laatst wilde een klant de catering laten aansluiten op het thema van zijn bijeenkomst: ontdekken. Samen met de chef heb ik gezocht naar nieuwe smaken die zijn gasten konden proeven, zoals zalmbonbons met witte chocolade. Het was een succes, en dat telt." Myrthe Dekker - Accountmanager Congressen

Wij zetten onze passie en creativiteit in voor jouw gasten

Onze teamleden zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en doen dit al jaren met veel passie. Onze gasten staan bij ons op nummer 1. Organiseer bij ons jouw evenement, borrel, beurs, workshop, meeting of concert en wij zorgen dat jouw gasten de aandacht krijgen die zij verdienen.

Wij denken graag proactief en creatief mee met de organisatie van elk klein of groot evenement, zodat je op een onvergetelijke en verrassende manier jouw evenement tot een succes brengt. We creëren nieuwe kansen en bieden groeimogelijkheden, alles is mogelijk. Jaarbeurs is véél meer dan alleen een grote evenementenlocatie.

Weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees de eventcases van bedrijven die je zijn voorgegaan. 

Jaarbeurs heeft altijd oog voor de maatschappij. Wij geloven namelijk in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en de omgeving omgaan. Een streven naar een perfecte balans tussen mens, milieu en maatschappij.

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken, zijn ons bewust van onze omgeving en de impact die wij op de toekomst hebben. Er is op het gebied van duurzaamheid veel te winnen, daarom willen we ook graag een aandeel hebben aan de oplossingen voor duurzaamheid. Hoe we dit in de praktijk toepassen lees je op onze pagina over duurzaamheid bij Jaarbeurs.

Samen maken wij jouw evenement een succes

Organiseer jouw bijzondere evenement bij Jaarbeurs. Jouw eigen accountmanager zet zich samen met het hele Jaarbeurs-team in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op gezicht naar huis gaan.

We denken met je mee over de inrichting, catering invulling, techniek, en uitvoering en werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen.

We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Online live of hybride events kiezen

Maak gebruik van ons netwerk en expertise!

Met 100+ jaar ervaring adviseren we jou hoe je het meeste uit jouw event kunt halen. Als organisator en facilitator van duizenden evenementen per jaar hebben wij een heel breed netwerk aan partners. 

Wanneer je op zoek bent naar partners op gebied van IT, audiovisuele techniek, sprekers, inrichting, entertainment of catering ben je aan het juiste adres. Jaarbeurs zoekt bij iedere gelegenheid naar de juiste combinatie van mensen. We brengen je heel graag in contact met relevante partners om samen het allerbeste uit jouw evenement te halen.

Service en support op maat voor jouw event