Event support bij Jaarbeurs

Compleet verzorgd event support

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij de expertise in huis om jou met alle middelen te ondersteunen bij de organisatie van jouw evenement, beurs, congres of vergadering.

Evenementen organiseer je samen met én bij Jaarbeurs. Wij helpen je doelstellingen te behalen en ontzorgen je met professionele event support.

Persoonlijke service

Jouw persoonlijke eventmanager is jouw vaste aanspreekpunt

Creatief Meedenken

Vanuit jarenlange ervaring denken wij graag met jou mee!

Technische faciliteiten

Hulp nodig tijdens het evenement? Onze technici staan voor je klaar.

Groeimogelijkheden voor je event

Wij hebben alle ruimte voor kleine tot grote groepen mensen.

Full service event support voor jouw evenement

Bij Jaarbeurs staan onze gasten altijd op nummer 1. Dat betekent dat we samen met de klant voor een succesvol evenement gaan. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en wij regelen de rest. Je kunt jouw evenement zorgeloos organiseren met de jarenlange expertise van onze eventmanagers.

Helpende hand op gebied van events

Voor, tijdens en na jouw evenement staat er voor jou een persoonlijke accountmanager, eventmanager of supervisor tot jouw beschikking. Het is maar net hoeveel hulp je van ons nodig hebt. Onze experts denken graag mee over het concept van jouw event, maar ook over de inrichting, catering en uitvoering wordt grondig nagedacht.

Neem contact op met je accountmanager om jouw specifieke wensen voor jouw event in één van onze eventlocaties te bespreken.

Organiseer jouw congres, bedrijfsevenement, conferentie of bijeenkomst bij Jaarbeurs in Utrecht.

Support voor jouw evenement van A tot Z

Onze experts zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Organiseer bij ons jouw evenement, borrel, beurs, workshop, meeting of concert. Wij zorgen dat jouw gasten de aandacht krijgen die zij verdienen. Alles is mogelijk!

Wij denken graag actief mee met de organisatie van een klein of groot evenement. We creëren nieuwe kansen en bieden groeimogelijkheden. Jaarbeurs is véél meer dan alleen een grote evenementenlocatie.

Jaarbeurs heeft altijd oog voor de maatschappij. Wij geloven namelijk in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en de omgeving omgaan. Een streven naar een perfecte balans tussen mens, milieu en maatschappij.

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken, zijn ons bewust van onze omgeving en de impact die wij op de toekomst hebben. Er is op het gebied van duurzaamheid veel te winnen, daarom willen we ook graag een aandeel hebben aan de oplossingen voor duurzaamheid. Hoe we dit in de praktijk toepassen lees je op onze pagina over duurzaamheid bij Jaarbeurs.

Myrthe Dekker

"Ik vind het ontzettend gaaf om mijn klanten te helpen van hun event een succes te maken. Laatst wilde een klant de catering laten aansluiten op het thema van zijn bijeenkomst: ontdekken. Samen met de chef heb ik gezocht naar nieuwe smaken die zijn gasten konden proeven, zoals zalmbonbons met witte chocolade. Het was een succes, en dat telt." Myrthe Dekker - Accountmanager Congressen

Het Jaarbeurs team helpt je jouw event succesvol te maken door:

  • Persoonlijk partnership
  • Proactief meedenken én -werken
  • Snel en flexibel handelen
  • Oplossingsgericht
  • Sterk in logistiek en techniek
  • Catering op maat
  • Plug and Play ingerichte faciliteiten
  • Operationele ondersteuning
  • Hulp bij marketing vraagstukken
Partners awards certificaten Jaarbeurs - groei versnellen doe je samen

Maak gebruik van ons netwerk en expertise!

Met 100+ jaar ervaring adviseren we jou hoe je het meeste uit jouw event kunt halen. Als organisator en facilitator van duizenden evenementen per jaar hebben wij een heel breed netwerk aan partners. 

Wanneer je op zoek bent naar partners op gebied van IT, audiovisuele techniek, sprekers, inrichting, entertainment of catering ben je aan het juiste adres. Jaarbeurs zoekt bij iedere gelegenheid naar de juiste combinatie van mensen. We brengen je heel graag in contact met relevante partners om samen het allerbeste uit jouw evenement te halen.

De ideale beurslocatie voor uw zakelijk evenement in Utrecht