You are here:

Win de Jaarbeurs voor 1 dag!

RTV Utrecht en de Jaarbeurs laten dromen uitkomen.

Image
Image

De bruiloft die niet doorging, de eindejaar musical van Groep 8 die niet opgevoerd kon worden, de afgelaste concerten en samenkomsten: na een lange tijd van thuis zitten komt er eindelijk weer meer ruimte om leuke dingen te gaan doen…. Nederland gaat langzaam maar zeker weer open en als alles volgens plan gaat, mogen we binnenkort ook weer in grotere groepen bij elkaar komen!


Dat willen we in Utrecht graag groots vieren! RTV Utrecht en de Jaarbeurs organiseren daarom een bijzondere actie: Win de Jaarbeurs voor 1 dag!


Heb jij een fantastisch idee om de nieuwe vrijheid te vieren? Welke groot feest zou jij organiseren als je voor 1 dag een hal of een zaal van de Jaarbeurs tot je beschikking krijgt? Doe mee met de actie en wie weet mag jij aan het einde van de zomervakantie jouw evenement in de Jaarbeurs realiseren.

 

Stem op jouw favoriet!

Ruim 100 ideeën hebben we inmiddels binnen gekregen. De deskundige Utrechtse jury, bestaande uit Antje Monteiro, Hans van Breukelen, Andries Tunru, Lakshmi, Henk van der Feest en Toni Peroni, heeft uit al deze inzendingen de drie meest bijzondere ideeën geselecteerd. Nu ben jij aan zet! Laat ons weten wat jouw favoriete idee is door te stemmen via de website van RTV Utrecht. Het evenement met de meeste stemmen mag zijn/haar idee daadwerkelijk gaan uitvoeren!

Maak jij jouw favoriete evenement mogelijk?

Nog heel even en dan is het zover: op 6 augustus weten we welk evenement voor 1 dag de sleutel tot de Jaarbeurs krijgt. Maar dan begint het echte werk pas.

Als de coronacijfers het toelaten moet het evenement in korte tijd uit de grond worden gestampt, zonder commercieel oogmerk. De uiteindelijk winnaar is daarom mede afhankelijk van de vrijwillige hulp en inzet van inwoners, bedrijven en organisaties uit de regio om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van één of meerdere genomineerde evenementen? Meld je dan vast aan via onderstaand formulier. Als de winnaar bekend is, nemen we graag contact met je op. Alvast bedankt voor je hulp!

Contactgegevens

Aan welk genomineerd event wil jij een bijdrage leveren?

Wat kun je bijdragen?

Eventuele opmerkingen

Belangrijke data

  • 17 juli - deadline om je aan te melden voor de winactie
  • 22 juli - de jury kiest uit alle inzendingen de beste ideeën waarop het publiek hun stem kan uitbrengen
  • 23 juli - het publiek kan stemmen
  • 6 augustus - bekendmaking winnaar
  • Eind augustus - event 


De exacte datum waarop het event van de winnaar gaat plaatsvinden wordt in overleg met de winnaar, de Jaarbeurs en RTV Utrecht afgestemd. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jaarbeursvoor1dag@rtvutrecht.nl. Of neem een kijkje op de website van RTV Utrecht voor interviews met juryleden, tips van een Jaarbeurs eventmanager, en nog veel meer!

Website RTV Utrecht

Jouw event in één van deze ruimtes?