You are here:

Win de Jaarbeurs voor 1 dag!

RTV Utrecht en de Jaarbeurs laten dromen uitkomen. Wil je meedoen? Vul dan voor 17 juli onderstaand formulier in om jouw idee met ons te delen!

Image
Image

De bruiloft die niet doorging, de eindejaar musical van Groep 8 die niet opgevoerd kon worden, de afgelaste concerten en samenkomsten: na een lange tijd van thuis zitten komt er eindelijk weer meer ruimte om leuke dingen te gaan doen…. Nederland gaat langzaam maar zeker weer open en als alles volgens plan gaat, mogen we binnenkort ook weer in grotere groepen bij elkaar komen!


Dat willen we in Utrecht graag groots vieren! RTV Utrecht en de Jaarbeurs organiseren daarom een bijzondere actie: Win de Jaarbeurs voor 1 dag!


Heb jij een fantastisch idee om de nieuwe vrijheid te vieren? Welke groot feest zou jij organiseren als je voor 1 dag een hal of een zaal van de Jaarbeurs tot je beschikking krijgt? Doe mee met de actie en wie weet mag jij aan het einde van de zomervakantie jouw evenement in de Jaarbeurs realiseren.

Laat ons weten hoe jouw ideale evenement eruitziet en hoe je het denkt te organiseren. Stuur je plan in, voorzien van toelichting en bij voorkeur een leuke video. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige Utrechtse jury de beste ideeën. Daarna is het de beurt aan het publiek: welk van de geselecteerde ideeën krijgt de meeste stemmen en mag uitgevoerd worden?

De winnaar krijgt dan, voor 1 dag, de sleutels van de hal of het Beatrixtheater van de Jaarbeurs om het evenement te organiseren!  RTV Utrecht doet verslag van de actie en het uiteindelijke evenement. Op alle belangrijke momenten is de regionale omroep er bij: online, via radio en op TV!


RTV Utrecht en de Jaarbeurs laten dromen uitkomen. Wil je meedoen? Vul dan voor 17 juli onderstaand formulier in om jouw idee met ons te delen!
 

Meld je aan!

Hoe werkt de actie?


Deel met ons hoe jouw droomevent eruit ziet en wie weet krijg jij de kans om het daadwerkelijk uit te voeren in een hal van de Jaarbeurs of het Beatrixtheater. Je wint dus de ruimte - de verdere invulling en aankleding van het event regel je zelf. Uiteraard staan event experts van de Jaarbeurs wel voor je klaar om je te adviseren over de organisatie. Bij het beoordelen van de inzendingen houdt de jury rekening met het feit dat het een event zonder winstoogmerk moet zijn. 

Belangrijke data

  • 17 juli - deadline om je aan te melden voor de winactie
  • 22 juli - de jury kiest uit alle inzendingen de beste ideeën waarop het publiek hun stem kan uitbrengen
  • 23 juli - het publiek kan stemmen
  • 6 augustus - bekendmaking winnaar
  • Eind augustus - event 


De exacte datum waarop het event van de winnaar gaat plaatsvinden wordt in overleg met de winnaar, de Jaarbeurs en RTV Utrecht afgestemd. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jaarbeursvoor1dag@rtvutrecht.nl.

Artikel RTV Utrecht lezen

Jouw event in één van deze ruimtes?