Webinars & Whitepapers

We organiseren live en interactieve webinars waarbij we kennis en ervaringen met je delen, vragen beantwoorden en de laatste trends bespreken. Een snelle deep-dive in allerlei interessante onderwerpen. Wij zijn fan. Jij ook?

Image

Nu de wereld zo gefixeerd is op thuiswerken, kunnen online vergaderingen, congressen en lezingen niet achterblijven. Seminars worden nu vaak omgetoverd tot webinars. Om te zorgen dat jij tóch naar jouw favoriete sprekers kunt luisteren.

Ook wij houden ons hiermee bezig, om jou te voorzien van de meest actuele informatie met het oog op vergaderen, congressen en evenementen organiseren. In samenwerking met Frankwatching houden wij webinars waarbij verschillende experts aan het woord komen.

Hier delen we de laatste gratis webinars met jou. Houd de website in de gaten voor de nieuwste webinars!

 

Image

Optimaal (online) vergaderen

Op donderdag 28 mei gingen Eefje van der Hijden (eventmanager bij Jaarbeurs MeetUp) en Eeke Olijve (vergadercoach at Team at Home) in gesprek met elkaar over tips & tricks om optimaal (online) te vergaderen. In het webinar ging het onder andere over de balans vinden tussen live en online vergaderen, er werden praktijkvoorbeeden gegeven en de do’s & don’ts van vergaderen werden gedeeld.

Heb jij dit gemist? Kijk dan het webinar terug via de button. 

Toch liever de highlights lezen? Klik dan hier voor het whitepaper.

Image

Succesvol coronaproof congres

Het eerste succesvolle webinar werd opgevolgd door een webinar dat plaatsvond op donderdag 3 september, waar het woord gegeven werd aan Myrthe Dekker (account- en eventmanager bij Jaarbeurs) en Joanne Bijleveld (presentator en ervaringsdeskundige op het gebied van 1,5-meter events organiseren). In dit webinar hebben zij besproken hoe je een succesvol event organiseert met oog op de 1,5 meter richtlijnen. Myrthe en Joanne delen in het webinar hun ervaringen, lichten de meerwaarde van een live event toe en delen een aantal do’s & don’ts voor het organiseren van een veilig coronaproof event.

Hulp nodig voor jouw live event op 1,5 meter afstand?