You are here:

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

Image
De veiligste plek van Nederland – wij hebben er in ieder geval alles aan gedaan om je zo veilig mogelijk te ontvangen.
Voor al die voorbereidingen hebben we als eerste in ons land het Kiwa keurmerk voor een veilige evenementenlocatie ontvangen. Maar veiligheid doe je samen: die veiligste plek kunnen we alleen zijn dankzij jou. Daarom vragen we je, zodra we je weer kunnen ontvangen: doe de gezondheidscheck, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Want alleen samen krijgen we corona onder controle. Lees op deze pagina hoe we jouw veiligheid zo goed mogelijk borgen.
Image

Doe de gezondheidscheck

Voorafgaand aan je bezoek vragen we elke bezoeker een gezondheidscheck te doen, dit om er zeker van te zijn dat bezoekers op het moment van de check geen gezondheidsklachten hebben. Het tonen van jouw gezondheidscheck is dan ook de eerste stap bij binnenkomst bij al onze locaties. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bezoek veilig is.

De veiligste plek van Nederland. Dankzij jou.

  • Jaarbeurs Welcome App
    In nauwe samenwerking met Samsung hebben we een app ontwikkeld om ervoor te zorgen dat bezoekers tijdens beurzen en andere evenementen een veilige 1,5 meter afstand kunnen houden. 
  • Capaciteit 1,5 meter afstand en SCALA
    Onze vergaderzalen, congreslocaties en evenementenhallen zijn ook op 1,5 meter afstand te gebruiken. Lees meer over de capaciteit van al onze locaties en over het grootste coronaproof theater van Nederland: SCALA.
  • Coronamaatregelen 
    Lees meer over alle maatregelen die we hebben getroffen om een veilig bezoek weer mogelijk te maken.
Image

Kiwa COVID-19 keurmerk

Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontvangen. De afgelopen periode heeft Kiwa de maatregelen getoetst die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Maatregelen vanuit de overheid

Wat mag er allemaal bij Jaarbeurs?

Terug kijken: Live Q&A - Veiligheid

Collega's Patrick Mulder (Eventmanager), Fleur van den Berg (Accountmanager) en Rob Kraan (Corona Coördinator) gingen op 14 januari met elkaar in gesprek over waarom Jaarbeurs de veiligste plek van Nederland is.

Ben jij benieuwd wat zij allemaal besproken hebben? Kijk hieronder onze livestream terug!