You are here:

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

Image
We hebben er alles aan gedaan om je weer zo veilig mogelijk bij ons te kunnen ontvangen. Voor al die voorbereidingen hebben we als eerste in ons land het Kiwa keurmerk voor een veilige evenementenlocatie ontvangen. Maar veiligheid doe je samen: die veiligste plek kunnen we alleen zijn dankzij jou. Daarom vragen we je, doe voorafgaand aan je bezoek de gezondheidscheck en houd 1,5 meter afstand. Want alleen samen krijgen we corona onder controle. Lees op deze pagina hoe we jouw veiligheid zo goed mogelijk borgen en wat er op dit moment mogelijk is bij de Jaarbeurs.

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen.
Wat mag er allemaal bij de Jaarbeurs?

Maatregelen vanuit de overheid
Image

Gezondheids-check

Voorafgaand aan je bezoek vragen we elke bezoeker een gezondheidscheck te doen, dit om er zeker van te zijn dat bezoekers op het moment van de check geen gezondheidsklachten hebben. Het tonen van jouw gezondheidscheck is dan ook de eerste stap bij binnenkomst bij al onze locaties. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bezoek veilig is.

De veiligste plek van Nederland. Dankzij jou.

  • Jaarbeurs Welcome App
    In nauwe samenwerking met Samsung hebben we een app ontwikkeld om ervoor te zorgen dat bezoekers tijdens beurzen en andere evenementen een veilige 1,5 meter afstand kunnen houden. 
  • Capaciteit 1,5 meter afstand en SCALA
    Onze vergaderzalen, congreslocaties en evenementenhallen zijn ook op 1,5 meter afstand te gebruiken. Lees meer over de capaciteit van al onze locaties en over het grootste coronaproof theater van Nederland: SCALA.
  • Coronamaatregelen 
    Lees meer over alle maatregelen die we hebben getroffen om een veilig bezoek weer mogelijk te maken.
Image

Kiwa COVID-19 keurmerk

Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontvangen. De afgelopen periode heeft Kiwa de maatregelen getoetst die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Terug kijken: Live Q&A - Veiligheid

Collega's Patrick Mulder (Eventmanager), Fleur van den Berg (Accountmanager) en Rob Kraan (Corona Coördinator) gingen op 14 januari met elkaar in gesprek over waarom Jaarbeurs de veiligste plek van Nederland is.

Ben jij benieuwd wat zij allemaal besproken hebben? Kijk hieronder onze livestream terug!