Online impact maken

In de Jaarbeurs Studio bieden we jou de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Volledig ontzorgd en met alle flexibiliteit om goed jouw eigen verhaal te vertellen.
Of je nu een webinar, talkshow of internationaal klantevent organiseert; elk event is belangrijk en technisch mag er helemaal niets misgaan. Wil je impact maken en jouw kijkers aan je binden? Kies dan voor de Jaarbeurs Studio.

Onze Jaarbeurs Studio is gebouwd in samenwerking met onze partners EMC Expo en Heuvelman Sound & Vision

Jij doet je verhaal en wij regelen de rest.

Image

Download brochure

Een volwaardig (online) evenement

Online sessies maken een grote opmars en dat is niet zomaar. Waarbij het fysiek niet altijd mogelijk is om samen te komen, kan als vervanging of uitbreiding worden gekozen voor een livestream. Online weliswaar, maar wel professioneler dan de zoveelste Zoom of Teams bijeenkomst. Met Jaarbeurs Studios geef je jouw sessie meer lading, krijg je technische ondersteuning en zorgen wij dat het beeld er nét even wat beter uitziet dan bij een gewone online meeting.

Image

Brochure

Jaarbeurs Studio is bij uitstek de professionele basis voor jouw online event. Deze permanente studio is voorzien van high-tech studioverlichting en hoogwaardige techniek, gecombineerd met een warm en gastvrij interieur. De presentatiedesk is bovendien verstelbaar in hoogte. We bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk én loungehoek.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en de prijzen? 

“Fijne samenwerking met Jaarbeurs voor onze digitale events - Bohn Stafleu Van Loghum“

Title
Meer weten? Ik neem graag contact met je op
Image
Contact name
Bas Sterrenburg - accountmanager online en hybride events: 'Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden van Jaarbeurs Studios'