Onze Studios

Een webinar, talkshow of livestream op een professionele manier streamen? Maak kennis met Jaarbeurs Studios. Of het nu gaat om een inspirerend klant event, een belangrijke medewerkersbijeenkomst, een sessie met veel internationale gasten, een bijeenkomst waar technisch even helemaal niets mis mag gaan – wij staan voor je klaar en delen graag onze schat aan ervaring met je. Vanuit de Jaarbeurs Studios faciliteren wij succesvol jouw online of hybride event.
Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de video.

Image

Download brochure

Een volwaardig (online) evenement

Online sessies maken een grote opmars en dat is niet zomaar. Waarbij het fysiek niet altijd mogelijk is om samen te komen, kan als vervanging of uitbreiding worden gekozen voor een livestream. Online weliswaar, maar wel professioneler dan de zoveelste Zoom of Teams bijeenkomst. Met Jaarbeurs Studios geef je jouw sessie meer lading, krijg je technische ondersteuning en zorgen wij dat het beeld er nét even wat beter uitziet dan bij een gewone online meeting.

Image

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij creëren jouw eigen online event op maat. Vanuit een studio, groot of klein, die snel en gemakkelijk is ingericht en vanuit de look & feel volledig te personaliseren is naar jouw evenement of merk.

We denken met je mee over een aansprekend programma, zorgen dat de presentaties soepel verlopen, faciliteren dat jouw (digitale) bezoekers interactief met elkaar in contact kunnen komen met behulp van break out sessies of workshops, helpen je met interessante gastsprekers of regelen zelfs een muzikale intermezzo als dat nodig is.

Van 30 mensen tot een paar honderd deelnemers: weet ons te vinden. En waar mogelijk maken we natuurlijk het liefste de beste koppeling met jouw live event. Voor ontmoetingen die zo relevant mogelijk moeten zijn – welkom in Utrecht, welkom bij Jaarbeurs!

“Fijne samenwerking met Jaarbeurs voor onze digitale events - Bohn Stafleu Van Loghum“

Title
Meer weten? Ik neem graag contact met je op
Image
Contact name
Bas Sterrenburg - accountmanager online en hybride events: 'Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden van Jaarbeurs Studios'