You are here:

SCALA: het grootste coronaproof theater van Nederland

Organiseer jouw bedrijfsevent, congres of culturele voorstelling veilig op 1,5 meter afstand in SCALA.

Image
Image

Organiseer jouw event in SCALA

Geïnspireerd door het theater La Scala hebben we in samenwerking met partners IINIIFraai ProjectenCoreworks en Mertens AVR een uniek locatieconcept ontwikkeld. Vertical seating brengt de beleving dichtbij. Veilig op niveau vanuit een eigen loge. Iedereen best seats dus, zodat alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdient.

SCALA bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Op deze wijze creëren we een intieme setting waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaceerd worden en tevens dichtbij het podium blijven.

Image

Mogelijkheden in SCALA

SCALA is de ideale setting voor bedrijfsevents, congressen en culturele voorstellingen. Iedereen zit dichtbij het podium, zodat alles wat getoond en gepresenteerd wordt impact heeft. We zorgen voor een goede basis opstelling waarbij maatwerk met het partner team mogelijk is.

In het Event & Exhibition Centre staat een tijdelijke constructie voor al jouw live ontmoetingen. In SCALA kunnen maximaal 650 personen coronaproof samenkomen (bij personen uit één huishouden betreft dit 1.050 personen).

Image

Jouw event gaat altijd door

Wat houdt het nieuwe normaal in voor jouw event? Wij staan niet stil. SCALA denkt constant in mogelijkheden en deze zijn eindeloos. Optimalisatie van jouw event staat bij ons voorop.

Is jouw organisatie toe aan een bijenkomst, congres of webinar? Dit kan in SCALA op alle gewenste manier; live, hybride of volledig online. Wij hebben alles in huis om jouw event naar een hoger niveau te tillen.

Hierin blijft de keuze wat fijn voelt het meest vrijblijvend. We ontzorgen, bieden kansen en geven ruimte om toch te blijven bereiken, innoveren en verbinden.

Live, hybride en online. Jouw event kan altijd doorgaan, met de beleving dichtbij de bezoekers.

Title
Neem contact met mij op
Image
Contact name
Key Accountmanager Jannemarije
Description
Heb je interesse in SCALA voor jouw evenement? Neem contact met mij op. Dan vertel ik je graag meer over alle gave mogelijkheden!
Image

Voorstellingen SCALA Theater

De kaartverkoop van het SCALA Theater is live! We zijn geopend! André Hazes mocht het spits afbijten in het SCALA Theater. Maar ook Boef, Snelle, Suzan & Freek, Nick & Simon, Daniel Arends, Glennis Grace en OG3NE geven de komende maanden spectaculaire optredens. Uiteraard zijn er ook leuke kindershows, zoals Buurman & Buurman en Mylene en Rosanne! Koop je tickets via scalatheater.nl.

Image

De Afstandhouder

Wanneer je elkaar ontmoet wil je niet beperkt worden in het contact. Je wil vrij kunnen bewegen en zelf de keuze maken met wie je connect en waar je je begeeft. Als je relaties of medewerkers uitnodigt om samen te komen dan wil je veiligheid en de 1,5 meter-afstand kunnen garanderen. Vanuit deze behoeften is een uniek product ontwikkeld waarmee je ook voor en/of na het Scala programma veilig op 1,5 meter samenkomt. Voor eenvoudiger, leuker en veiliger netwerken.

  • 100% coronaproof
  • Eigen branding mogelijkheden
  • 100 Afstandhouders