Over Jaarbeurs

Image

Welkom in de wereld van Jaarbeurs

Wij geloven dat groei begint met ruimte. Nieuwe kansen, nieuwe ervaringen en nieuwe ideeën ontstaan als mensen de ruimte krijgen elkaar te ontmoeten. In de ogen te kijken. Naar elkaar te luisteren. Met elkaar te praten. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte voor jouw ontwikkeling. Als mens. Als organisatie. Als industrie. Dat doen we op een duurzame manier. En dat doen we zo slim mogelijk. Online en offline. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou. Zodat jij op een verantwoorde manier snél verder kunt groeien.

Image

Geschiedenis

Op 26 februari 2017 was het exact 100 jaar geleden dat de allereerste Jaarbeurs werd georganiseerd. Opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs.

Jaarbeurs evenementen en beurzen

Naast de evenementen die we faciliteren organiseren we jaarlijks verschillende vak- en publieksbeurzen. Wij hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT en media, zorg en onderwijs, travel en leisure. Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor ons centraal.

Image

Locatie

Bij Jaarbeurs kun je terecht als bezoeker, organisator en exposant. Wij organiseren en faciliteren tal van kleine en grote events, live en online. Het is dé plek voor het bijwonen van congressen of evenementen EN voor het organiseren van vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.

We denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En we werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Benieuwd wat Jaarbeurs voor jouw event of bijeenkomst kan betekenen?