Over Jaarbeurs

Image

Welkom in de wereld van Jaarbeurs

Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame, veilige en slimme manier. Live en online. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou.

Onze visie

Wij zijn de meest duurzame en smart venue en organiser van Europa, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. We organiseren en faciliteren kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei.

Onze merkwaarden

  • We zijn gastvrij: We willen dat onze bezoekers en klanten een warme en persoonlijke ervaring hebben: online, maar zeker ook live. 
  • We zijn fair. We gaan voor duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en voor een duurzame wereld om ons heen.
  • We zijn slim. We zijn scherp, innovatief en oplossingsgericht. We vinden altijd een praktische manier om dingen wél mogelijk te maken.

Geschiedenis

Op 26 februari 2017 was het exact 100 jaar geleden dat de allereerste Jaarbeurs werd georganiseerd. Opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van de Jaarbeurs.

 

 

Externe video URL
Image

Locatie

Bij Jaarbeurs kun je terecht als bezoeker, organisator en exposant. Wij organiseren en faciliteren tal van kleine en grote events, live en online. Het is dé plek voor het bijwonen van congressen of evenementen EN voor het organiseren van vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.

We denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En we werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Benieuwd wat Jaarbeurs voor jouw event of bijeenkomst kan betekenen? 

Jaarbeurs evenementen en beurzen

Naast de evenementen die we faciliteren organiseren we jaarlijks verschillende vak- en publieksbeurzen. Wij hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT en media, zorg en onderwijs, travel en leisure. Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor ons centraal.