Over Jaarbeurs

Welkom in de wereld van Jaarbeurs

Bij Jaarbeurs draait het om waardevolle ontmoetingen, zowel offline op de events als online op digitale platformen. Al meer dan een eeuw zijn wij de verbinder van mensen, merken en markten en brengen handel in beweging.

Alles wat aandacht krijgt groeit…
maar aandacht is schaars.
Het is vaak al moeilijk een paar seconden echte, onverdeelde aandacht van een ander te krijgen. Om echt in het moment te zijn en niet weg te zappen of naar links te swipen.
Wij weten dat met passie en lef georganiseerde events de aandacht trekken en vasthouden en daarmee sneller leiden tot waardevolle ontmoetingen en business. Wij schenken daarom enorm veel aandacht aan het creëren van de meest aantrekkelijke omgevingen, live en online. Plekken waar je jouw passie of vak beleeft zoals nergens anders. Waar je helemaal op gaat in het moment en waar mensen en merken de aandacht krijgen die ze verdienen. Je bent welkom in de wereld van Jaarbeurs, waar de meest waardevolle ontmoetingen het hele jaar door plaatsvinden.

Wij benutten de kracht van ruim 100 jaar ervaring, van onze unieke locatie, van onze gedreven mensen en van onze sterke merken om waardevolle ontmoetingen te organiseren en faciliteren, op de beste plek, online en offline, elke dag weer.

We nemen onze verantwoordelijkheid en werken elke dag aan een betere toekomst met onder andere ons masterplan voor de nieuwe Jaarbeurs. En willen de meest duurzame en smartest venue worden van Europa. Hoe we dat doen? Dat lees je op deze pagina.

Activiteiten
Bij Jaarbeurs kun je terecht als bezoeker, organisator en exposant. Wij organiseren en faciliteren tal van kleine en grote events, live en online. Het is dé plek voor het bijwonen van congressen of evenementen EN voor het organiseren van vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.

Locatieverhuur
Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.

We denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En we werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Benieuwd wat Jaarbeurs voor jouw event of bijeenkomst kan betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Jaarbeurs evenementen en beurzen
Naast de evenementen die we faciliteren organiseren we jaarlijks verschillende vak- en publieksbeurzen. Wij hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT en media, zorg en onderwijs, travel en leisure. Het verbinden van vraag en aanbod en exposanten daarbij in contact brengen met de juiste doelgroep(en) staat voor ons centraal.

Geschiedenis
Op 26 februari 2017 was het exact 100 jaar geleden dat de allereerste Jaarbeurs werd georganiseerd. Opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs.

Ontdek onze geschiedenis hier