Smart design

Onze opnamestudio is voorzien van hoogwaardige techniek en interieur voor verschillende settings.

Jouw eigen verhaal

Diverse branding opties om jouw online event of merk in de spotlights te zetten.

Plug & Play

Innovatieve professionele studio zodat jij de focus op de inhoud kunt houden

In-house technische ondersteuning

Onze technici staan voor je klaar en ontzorgen jou tijdens het event.

Impact maken met je online event

Online en hybride evenementen zijn in rap tempo razend populair geworden en dat is niet zomaar. Waarbij het fysiek niet altijd mogelijk is om samen te komen, kiest men steeds vaker als vervanging of uitbreiding voor een digitale opname of zelfs een livestream vanuit een professionele opnamestudio.

In de Jaarbeurs Studio bieden we jou de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. De professionele studio is centraal gelegen in Utrecht en voorzien van alle benodigde apparatuur om een mooie opname of livestream te verzorgen. Bij Jaarbeurs ben je dus volledig ontzorgd en krijg je alle flexibiliteit om goed jouw eigen verhaal te vertellen.

Onze Jaarbeurs Studio is gebouwd in samenwerking met onze partners EMC Expo en Heuvelman Sound & Vision

Image

Jij doet je verhaal en wij regelen de rest

Of je nu een webinar, podcast, talkshow of internationaal klantevent wilt organiseren of streamen; elk event is belangrijk en technisch mag er helemaal niets misgaan. Wil je impact maken en jouw kijkers aan je binden? Kies dan voor de Jaarbeurs Studio.

De Jaarbeurs Studio is bij uitstek de professionele basis voor jouw online event. Deze permanente studio is voorzien van high-tech studioverlichting en hoogwaardige techniek, gecombineerd met een warm en gastvrij interieur. De presentatiedesk is bovendien verstelbaar in hoogte. We bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk én loungehoek.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en de prijzen? 

Title
Meer weten? Kom in contact
Image
Contact name
Bas Sterrenburg - accountmanager online en hybride events
Description
Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden van de Jaarbeurs Studio.
Image

Online event of hybride event op maat?

Wil je het toch anders aanpakken en een online event op maat organiseren of wil je voor een hybride evenement gaan, dan hebben wij bij Jaarbeurs een breed scala aan mogelijkheden.
Naast onze vaste Jaarbeurs Studio bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een studio op maat. Volledig aangepast aan jouw wensen en budget. 

We denken met je mee over een aansprekend programma, zorgen dat de presentaties soepel verlopen, faciliteren dat jouw (digitale) bezoekers interactief met elkaar in contact kunnen komen met behulp van break out sessies of workshops. Natuurlijk kunnen we je ook helpen met interessante gastsprekers of geven je graag tips over entertainment. Van 30 mensen tot een paar honderd deelnemers: weet ons te vinden. En waar mogelijk maken we natuurlijk het liefste de beste koppeling met jouw live event.

Image

Download brochure

Tips voor een volwaardig (online) evenement

Online sessies maken een grote opmars en dat is niet zomaar. Waarbij het fysiek niet altijd mogelijk is om samen te komen, kiest men steeds vaker als vervanging of uitbreiding voor een livestream vanuit een echte studio. Online weliswaar, maar wel professioneler dan de zoveelste Zoom of Teams bijeenkomst. Het voordeel van bestaande studio’s is dat over de meeste aspecten al is nagedacht en hiervoor zijn ingericht.

Waar moet je nog meer rekening mee houden bij het organiseren van een online gestreamd event? Hoe zorg je ervoor dat je event online net zoveel impact maakt als offline? En met welke technische aspecten moet je rekening houden?