Beatrix Theater

Het Beatrix Theater ademt een koninklijke, luxe sfeer. De oplopende theateropstelling zorgt ervoor dat de spreker centraal staat en dat jouw gasten goed zicht hebben op het podium. Bovenin het Beatrix Theater bevindt zich een open balkon waarbij bezoekers nog steeds goed zicht hebben op het podium.

Image
Tot 1.500 personen

In het Beatrix Theater kun je maximaal 1.500 gasten een plek in het theater geven.

Exclusieve congreslocatie

Organiseer jouw zakelijke congres in het Beatrix Theater. Inclusief aangrenzende expositieruimte.

Plug & Play gemak

Maak eenvoudig gebruik van onze innovatieve faciliteiten.

Centraal gelegen

Het Beatrix Theater bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Image

Zet jezelf en jouw gasten in de spotlights

Bij een theater denk je al snel aan musicals en concerten; het kan juist ook als een congres- en evenementenlocatie worden ingezet om relaties te ontvangen. Als je het Beatrix Theater binnenloopt roept dat gegarandeerd een speciaal gevoel op. De grootse uitstraling, sfeervolle inrichting en uitstekende foodservice maken het Beatrix Theater de perfecte locatie voor jouw congres of event. Het zal een herinnering worden om niet te vergeten.

Image

Capaciteit 1,5 meter afstand

Bij ons is het mogelijk om vergaderingen, congressen en evenementen volgens de 1,5 meter regeling te laten plaatsvinden. Wil je weten hoe veel personen je in het Beatrix Theater kunt ontvangen? 

Image

Capaciteit

Afhankelijk van de zaal en type opstelling vind je hier de maximale capaciteit in het Beatrix Theater en aangrenzende foyers, zalen en bars. 

Beatrix theater

 

Title
We helpen je graag
Subtitle
Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Het Beatrix Theater is de ideale plek voor jouw zakelijke congres.
Image
Contact name
Accountmanager Kelly
Description
Meer weten over het Beatrix Theater? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden.