TINA – De Tina Turner Musical komt terug!

Image

TINA – De Tina Turner Musical zal per 1 november 2020 weer te zien zijn in het Beatrix Theater Utrecht. De musical over het leven van de ‘Queen of Rock ’n Roll’ Tina Turner ging in februari succesvol in première, maar moest in maart alweer de deuren sluiten in verband met de uitbraak van het coronavirus.

Producent Stage Entertainment ziet na de versoepeling van de coronamaatregelen de mogelijkheid om de musical coronaproof weer van start te laten gaan. De cast begint in september met de repetities en speelt op 1 november zijn eerste voorstelling. Op 8 november gaat de musical opnieuw in première.

Aanpassingen in het theater

Om het publiek coronaproof de voorstelling te laten bekijken, worden er in het Beatrix Theater Utrecht verschillende aanpassingen gedaan. Zo zullen er maximaal 450 stoelen (een derde van de zaalcapaciteit) worden gebruikt om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ook zullen bezoekers via speciale ingangen naar binnen worden gelaten en wordt de horeca in de foyers aangepast.

De voorstelling zal haar originele vorm behouden, met een aantal noodzakelijke aanpassingen, om ervoor te kunnen zorgen dat aan de protocolvereisten en RIVM voorschriften wordt voldaan, zonder dat dit van invloed zal zijn op de inhoud en kwaliteit van de productie.

Lees hier het volledige persbericht.

Foto door: Manual Harlan