You are here:

Live Q&A's

Image
Live Q&A’s zijn de laatste maanden steeds populairder geworden. Het zorgt immers voor interactie tussen de kijker en spreker. Ondanks de huidige corona situatie zijn wij als Jaarbeurs nog altijd op zoek naar persoonlijke verbinding met onze bezoekers, exposanten en stakeholders. Je kunt tijdens de live Q&A's vragen of feedback insturen. Hierdoor kan onze host inspelen op de wensen en behoeftes van jou als kijker. Daarnaast help je ons, zodat wij de volgende Q&A’s steeds weer kunnen verbeteren en vernieuwen.

Elke maand staat er in de live Q&A een onderwerp centraal dat binnen Jaarbeurs een grote rol speelt. We willen met deze Q&A’s je een helder beeld geven van het onderwerp, hoe Jaarbeurs daaraan gerelateerd is en wat het voor Jaarbeurs betekent.
Lees hieronder verder over onze live Q&A's.

In het vooruitzicht

Image

Live Q&A - Fieldlabs

Tijdens deze live Q&A zal het gaan over de fieldlabs die Jaarbeurs organiseert op maandag 15 februari en zaterdag 20 februari. Fieldlabs zijn twee testevents waarbij bezoekers, die 48 uur van tevoren negatief getest zijn op het coronavirus, bij elkaar samenkomen. Naar aanleiding van de testevents wordt onderzocht of dit in de toekomst wellicht een uitkomst kan zijn voor grote evenementen. De experts kunnen je alles vertellen over het verloop en de voorbereiding van de fieldlabs.

Vind je dit interessant en wil je meer weten? Volg dan de Live Q&A op donderdag 18 februari. 

*Tijdens de live Q&A zijn deze onderzoeksresultaten nog niet bekend* 
 

Afgelopen

Image

Live Q&A - Veiligheid

De eerste live Q&A is een feit! Tijdens deze live Q&A zal de veiligheid binnen Jaarbeurs centraal staan. Door het coronavirus zijn er veel aanpassingen en voorbereidingen getroffen om het gebouw zo veilig mogelijk in te richten. Wij vinden het belangrijk dat de RIVM-maatregelen zo goed mogelijk gehandhaafd worden. Deze volle inzet en toewijding heeft zich laten belonen door het Kiwa Covid-19 keurmerk. En dat als eerste evenementencentrum van Nederland. 

Benieuwd hoe Jaarbeurs optimale veiligheid garandeert? Klik hieronder.