Inspiratiezone

We helpen je graag met het voorbereiden van jouw beursdeelname. Op deze pagina vind je tips, voorbeelden en praktische handvatten om alles uit jouw beursdeelname te halen!

Image

We organiseren live en interactieve webinars waarbij we kennis en ervaringen met je delen, vragen beantwoorden en de laatste trends bespreken. We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij de voorbereiding van jouw beursdeelname. In verschillende webinars delen we onze ervaring en expertise met je, zodat jouw beursdeelname een succes wordt! Daarnaast kun je op deze pagina whitepapers downloaden. 

Whitepapers

Image

Hoe maximaliseer je de ROI van een hybride beursdeelname?

Live ontmoetingen zijn een krachtig instrument om de behoeften van (potentiële) klanten te pijlen en te werken aan waardevolle relaties. Dit weten we bij Jaarbeurs als geen ander. We zijn niet voor niets al meer dan een eeuw de verbinder van mensen, merken en markten. Daarom geloven we ook zo in de kracht van hybride events, waarbij betekenisvolle fysieke bijeenkomsten en online ontmoetingen elkaar versterken.

De tijd waarin een exposant op een beurs ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoette, is voorbij. Als je slimme technologie en online sessies voor je laat werken, heb je zelf meer controle over het succes van je beursdeelname. Maar hoe doe je dat? Wij delen graag onze inzichten over de vele voordelen van hybride beurzen en onze tips om deelname van jouw bedrijf tot een succes te maken. 

Webinars

Image

Vernieuwde matchmakingtool

Datum: 3 februari 2021
Tijd: 11.00 - 12.00 uur

De afgelopen maanden is er in het evenementenlandschap veel gebeurd. We gingen van live naar hybride en uiteindelijk naar volledig digitale events. Eén ding is zeker, mensen willen elkaar nog steeds graag spreken en zien. De behoefte om met elkaar in contact te komen is alleen maar toegenomen. In dit webinar geven we je praktische tips & tricks hoe jij vooraf, tijdens en na de beurs in contact kan komen én blijven met jouw doelgroep via onze nieuwe matchmakingtool.
Wat komt er aan bod?
• Wat is de toegevoegde waarde van een matchmakingtool?
• Hoe werkt de tool?
• Tips & tricks om de tool optimaal te gebruiken

Was je verhinderd op bovenstaand moment? Registreer je via onderstaande link en kijk hier de opgenomen versie terug!