Home

Congressen Vergaderen Beurzen Evenementen
Bezoek Jaarbeurs als
Image

Veilig naar Jaarbeurs

Wij hebben er alles aan gedaan om weer zo veilig mogelijk events te organiseren. Voor al die voorbereidingen hebben we als eerste in ons land het Kiwa keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen ontvangen. Maar veiligheid doe je samen. Daarom vragen we je, doe de gezondheidscheck en houd 1,5 meter afstand. Want alleen samen krijgen we corona onder controle.

De Jaarbeurs volgt de geldende maatregelen van de overheid. De belangrijkste maatregel is nog steeds de 1,5 meter regel. Naar verwachting wordt deze eind augustus/begin september opgeheven. De aangekondigde maatregelen op de persconferentie van 9 juli jl. hebben op dit moment geen effect op de activiteiten die op korte termijn plaatsvinden bij de Jaarbeurs.

Lees alles over de maatregelen die wij hebben genomen en wat er op dit moment mogelijk is bij de Jaarbeurs op onze pagina over veiligheid.

Image

Inspiratiezone

Al meer dan 100 jaar organiseren wij evenementen. Onze ervaring en expertise delen we graag, zodat jij deze kennis kunt inzetten bij het voorbereiden van jouw beursdeelname. Op onze Inspiratiezone vind je blogs, whitepapers en webinars. Deze staan vol tips, voorbeelden en praktische handvatten om een succes te maken van jouw beursdeelname.

 

Image

MyJaarbeurs

MyJaarbeurs is het portaal waarin je als exposant alle informatie over jouw beursdeelname vindt. In MyJaarbeurs kun je veel zelf regelen voor je beursdeelname. 

Er staat een 'Exhibitor Checklist' voor je klaar waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op de beurs. 

Image

Onze beurzen

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Deze bezoekers bezoeken evenementen die door ons of derden worden georganiseerd. 

We hebben kennis van de kernmarkten bouw & installatie, industrie, logistiek, IT, media, zorg, onderwijs, travel en leisure. 

Image

Duurzaamheid & Innovatie

Voor de toekomstige generaties wil Jaarbeurs een betere wereld achterlaten waarin waardevolle ontmoetingen plaats kunnen blijven vinden. Jaarbeurs beweegt dan ook mee met de veranderende behoeften van de samenleving. Door het creëren van nieuwe concepten, zoals hybride events en de duurzaamheidsmaatregelen die wij treffen, bouwen wij dagelijks aan een toekomstbestendig en aantrekkelijk beurs-, event- en congrescentrum.

Image

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het midden van Nederland en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Jaarbeurs beschikt over eigen parkeerterreinen en ligt op loopafstand van Utrecht Centraal station. Zien we je snel bij Jaarbeurs?

Werken bij Jaarbeurs?

Bekijk alle vacatures
Image

Keep in touch with us

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, leukste ontwikkelingen en lijkt het je leuk om een kijkje te nemen achter de schermen? Volg ons dan op Instagram!