Duurzaamheid & Innovatie

Duurzaamheid

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de milieueffecten en de bedrijfsvoering en logistiek die daarbij komen kijken. Zo scheiden wij afval, gaan we zuinig om met water, gaan we voedselverspilling tegen en dringen we plastic verpakkingen terug.

Lees meer over de genomen duurzaamheidsmaatregelen.

Lees meer over de vorderingen in ons Jaarverslag 2019.

Met de duurzaamheidsmaatregelen die wij nu doorvoeren bereiden wij onze bedrijfsvoering voor op de nieuwe Jaarbeurs waarvan wij de plannen in december 2019 bekend hebben gemaakt.

Lees meer over het Masterplan van de nieuwe Jaarbeurs dat voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en technologie.

Innovatie

Jaarbeurs zet een verdere digitalisering en moderne technologieën in om waardevolle ontmoetingen te kunnen blijven organiseren. Het verbinden van mensen, merken en markten vindt steeds meer online plaats, terwijl de behoefte aan fysieke ontmoetingen onverminderd groot blijft. Wij ontwikkelen nieuwe concepten om de kracht van online en live events te bundelen. Samen met partners ontwikkelen en initiëren wij voortdurend nieuwe oplossingen die bijdragen aan een optimale bezoekersbeleving en business opportunities.