Veilig naar Jaarbeurs

Update 29 september 2020

Van harte welkom bij Jaarbeurs! Ook wij doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. We hebben een flink aantal maatregelen getroffen om bijeenkomsten zo veilig mogelijk te kunnen laten plaatsvinden.

Tijdens de persconferentie op 28 september 2020 heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt. Het maximum aantal personen dat per ruimte aanwezig mag zijn is bijgesteld naar 30. Heb je een evenement gepland bij Jaarbeurs? Drie veel gestelde vragen.

Kan mijn congres, vergadering of bijeenkomst wel doorgaan?
Dankzij de maatregelen die we hebben getroffen en de ruimte die we hebben, verwachten wij nog steeds grotere groepen mensen te mogen ontvangen voor beurzen, congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten, ook met meer dan 30 personen. Daarvoor heeft Jaarbeurs een ontheffing nodig van de veiligheidsregio, we verwachten deze in de loop van de dag te krijgen.

Kunnen beurzen gewoon doorgaan?
Beurzen vallen onder de zogenaamde doorstroomlocaties, waarvoor ook een uitzondering geldt op de 30 personen-regel. Ook beurzen kunnen naar verwachting gewoon doorgaan en ook daar verwachten we snel duidelijkheid over te krijgen.

Met wie kan ik overleggen over mijn bijeenkomst? 
Heb je binnenkort een bijeenkomst gepland bij Jaarbeurs en vraag je je af of deze doorgang kan vinden? Neem dan contact met ons op via je contactpersoon of onze klantenservice.

 Lees hieronder welke maatregelen Jaarbeurs heeft genomen om bijeenkomsten veilig te laten plaatsvinden.

Als je naar een beurs, congres of ander evenement komt, vragen we je het volgende:

  • Doe de gezondheidscheck via deze link. Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
  • Eenmaal in het gebouw, houd 1,5 meter afstand en volg de aangegeven looproutes of de aanwijzingen van onze medewerkers.

En natuurlijk vragen we je om alle hygiëne maatregelen te volgen die het RIVM adviseert om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan (hoesten in je elleboog, regelmatig je handen wassen, et cetera). Overal in Jaarbeurs kun je desinfecterende handgel vinden.

Parkeerkaartjes koop je bij voorkeur vooraf online. Verder vragen we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Heb je meer vragen over de maatregelen die Jaarbeurs heeft getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan? Bekijk de infographic hieronder of lees de veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd even contact met ons opnemen. 

Image

Veelgestelde vragen