Coronamaatregelen

De veiligste plek van Nederland. Dankzij jou.

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

 

We hebben verschillende maatregelen genomen zodat jij weer veilig een event of bijeenkomst kan bezoeken en organiseren. Op deze pagina vind je een overzicht van de maatregelen die we hebben genomen. Uiteraard is het voor ons belangrijk dat jij je als bezoeker of organisator ook aan al deze maatregelen houdt. Samen zorgen we ervoor dat we de veiligste plek van Nederland kunnen zijn.

Door middel van de volgende maatregelen zorgen wij voor een coronaproof beleving:

  1. Gezondheidscheck. Hiermee doen bezoekers de belofte dat ze op dat moment gezond zijn.
  2. Desinfectiezuilen. Bij alle ingangen en andere plekken vind je desinfectiezuilen om je handen te ontsmetten.
  3. Tempratuurcheck. Hiermee meten we je temperatuur, om vast te stellen dat je op dat moment geen verhoging of koorts hebt.
  4. 1,5 meter stewards. Onze collega’s staan klaar om, indien nodig, assistentie te bieden.
  5. Extra reiniging. Regelmatig worden contactoppervlakten extra goed schoongemaakt.
  6. Voldoende ruimte. Al onze locaties zijn ingericht op 1,5 meter en de capaciteit is hierop ingericht.
  7. Looproutes en richtlijnen. De looproutes zijn te volgen via pijlen op de grond en alle richtlijnen vind je op verschillende plekken terug in onze gebouwen .
  8. Jaarbeurs Welcome App. Door middel van onze unieke app, kan je zien waar zich de meeste mensen bevinden in de beurshallen en je bezoek hierop aanpassen.
  9. KIWA-keurmerk. Kiwa heeft ons het COVID-19 keurmerk uitgereikt, na een uitgebreide audit op al onze maatregelen. Bedrijven die bij ons events organiseren, worden hier voor aanvang op gegeven en dienen zich ook aan de maatregelen te houden.

Heb je meer vragen over de maatregelen die Jaarbeurs getroffen heeft? Bekijk de infographic of lees de veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. 

Neem contact op met ons

De maatregelen die Jaarbeurs genomen heeft om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben wij hieronder overzichtelijk weergegeven in een infographic en een video.

Klik hier om de infographic te vergroten
Image

Externe video URL