Zorg & ICT 2021

Vakbeurs Zorg & ICT maakt deel uit van de allereerste editie van het meerdaagse online event de Dutch Health Week. Zorg dan dat je erbij bent!

Image
Icon / Location2Locatie
Zorg & ICT
Datum en tijd
18 mei 2021 - 21 mei 2021
Content One

Zorg & ICT 2021

Vakbeurs Zorg & ICT maakt deel uit van de Dutch Health Week . Een nieuw, meerdaags online event vanuit de Jaarbeurs Studios, waarin de toekomst van de gezondheidszorg centraal staat.

Experts, bedrijven en instituten uit binnen- en buitenland delen onder het motto ‘Let’s improve health together’ de laatste inzichten, innovaties en producten.

Je kunt workshops, rondetafelsessies en netwerkbijeenkomsten volgen over onderwerpen als digitalisering van de zorg, duurzaamheid, veiligheid, leiderschap, onderzoek en productinnovatie.

Wil jij bijdragen aan een toekomstbestendige zorg? Zorg dan dat je erbij bent!  

Content Two

Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de zorgsector?

Wil jij ook jouw innovaties in de spotlights zetten en in contact komen met jouw specifieke doelgroep? Neem dan deel aan de eerstvolgende hybride editie van Zorg & ICT!

Tijdens de hybride editie wordt de bezoeker zowel fysieke ontmoetingen en een seminarprogramma in onze Jaarbeurshallen geboden als een aantal interessante webinars die op afstand te volgen zijn.

Wil je alles weten over de deelnamemogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op