Vakantiebeurs Festival

Reisdromen komen thuis tot leven tijdens het Vakantiebeurs Festival!

Image
Icon / Location2Locatie
Vakantiebeurs Festival
Datum en tijd
04 jun 2021 - 05 jun 2021
Content One

Reisdromen komen thuis tot leven tijdens het Vakantiebeurs Festival!

Op 4 en 5 juni 2021 organiseren we een interactief online reisfestival, om de vakantiepret bij jou thuis te brengen. Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de 'I ♥ Travel' show, een interactieve online reisbeleving waarbij jij als vakantieliefhebber lekker kunt wegdromen!

Vrijdag 4 juni om 20:00 uur starten we live vanuit SCALA met de 'I ♥ Travel' show. De presentator van de avond is niemand minder dan…Jan Versteegh! Met de muzikale ondersteuning van Gerard Ekdom, de scherpe grappen van Jörgen Raymann, de heerlijke cocktails van barman Victor en de ware smaaksensaties van kok Danny Jansen belooft het een groot spektakel te worden! Om de avond een extra zomers tintje te geven kan Rolf Sanchez natuurlijk niet ontbreken. Kortom, dit wil je niet missen.

Op 5 juni kun je online genieten van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag en zorgen we ervoor dat je weer groots kunt dromen over de mooiste reizen.

Tickets zijn gratis!

Content Two

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de organisatie via: Anouk de Jong - anouk@vnueurope.com

Vrijdag 4 juni | 20:00 uur - 21:30 uur

Zaterdag 5 juni | 09:00 uur - 19:00 uur