Support 2021

Support maakt deel uit van de allereerste editie van het meerdaagse online event de Dutch Health Week. Zorg dan dat je erbij bent!

Image
Icon / Location2Locatie
Support
Datum en tijd
18 mei 2021 - 21 mei 2021
Content One

Support 2021

De beurs Support maakt deel uit van de Dutch Health Week. Een nieuw, meerdaags online event vanuit de Jaarbeurs Studios, waarin de toekomst van de gezondheidszorg centraal staat.

Experts, bedrijven en instituten uit binnen- en buitenland delen onder het motto ‘Let’s improve health together’ de laatste inzichten, innovaties en producten.

Je kunt workshops, rondetafelsessies en netwerkbijeenkomsten volgen over onderwerpen als digitalisering van de zorg, duurzaamheid, veiligheid, leiderschap, onderzoek en productinnovatie.

Wil jij bijdragen aan een toekomstbestendige zorg? Zorg dan dat je erbij bent!  

Content Two

Support 2021

De beurs Support maakt van 18 t/m 21 mei 2021 deel uit van de Dutch Health Week. Tijdens dit nieuwe, meerdaags online event vanuit de Jaarbeurs Studios staat de toekomst van de gezondheidszorg centraal.

Wil jij als leveranciers of partner het online podium pakken door knowhow te delen en innovatieve oplossingen te tonen die bijdragen aan het hervormen en verbeteren van de zorg?

Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op