Kom naar de Retailbeurs

Tijdens de Retailbeurs (Trade Mart Utrecht) ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties van vele merken inkopen.

Image
Icon / Location2Locatie
Jaarbeurs
Datum en tijd
13 sep 2020 - 15 sep 2020
Content One

Kom naar de Retailbeurs!

Tijdens de Retailbeurs op 13, 14 en 15 september (Trade Mart Utrecht) ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties van vele merken inkopen. Op de verdiepingen Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining zie, voel en proef je de nieuwste retailontwikkelingen van circa 300 leveranciers en 2.000 merken!

Tijdens de Retailbeurs vieren we ook het 50 jarige bestaan van Trade Mart. Want 50 jaar retail is de ultieme collectie van trends, herinneringen, inspiratie, retailontwikkelingen maar vooral ook van producten die tijdloos zijn. Producten uit collecties die jou als retailer nu en straks verder brengen.

Trade Mart, 50 jaar de tijd vooruit!

NB: op 13 en 14 september is de Retailbeurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op 15 september van 10.00 tot 17.00 uur.

Content Two

Over Trade Mart Utrecht

Trade Mart Utrecht is het handelscentrum van de Benelux. De plek waar je als leverancier je producten een podium geeft aan retailers. Trade Mart bestaat uit drie afdelingen: Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining. Fashion & Lifestyle is iedere maandag geopend, de overige afdelingen gedurende een beperkt aantal inkoopdagen per jaar.

Twee keer per jaar organiseert Trade Mart Utrecht de Retailbeurs Utrecht, waarbij de nieuwe collecties en trends voor het aankomende seizoen worden gepresenteerd aan een groot publiek.

Wil je meer informatie over de deelnamemogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact met ons op.

Tel: 030 295 2999
E-mail: service@jaarbeurs.nl

 

Bekijk deelnamemogelijkheden
Image